14:32 uur 21-11-2017

Andersen Global breidt aanwezigheid in Italië uit met nieuwe locatie in Venetië-Mestre, op het Venetiaanse vasteland

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt met trots een nieuwe vestiging aan in Venetië-Mestre, op het vasteland in Italië, via de uitbreiding van de Italiaanse lidorganisatie Andersen Tax & Legal. Daarnaast zal het kantoor in Milaan eind november gaan verhuizen. Het nieuwe kantoor in zowel Mestre als Milaan zijn ingesteld om het groeiende aantal klanten in Italië beter te kunnen bedienen. Andersen Tax & Legal heeft nu zes locaties in Italië: Milaan, Brescia, Rome, Venetië, Mestre en Monza.

Andrea De Vecchi, Office Managing Partner van Andersen Tax & Legal in Italië, en Regional Managing Partner in Europa deelde: “Onze nieuwe locatie in Venetië-Mestre en de uitgebreidere aanwezigheid in Milaan geeft ons de mogelijkheid om onze klanten beter te kunnen bedienen en te blijven bouwen aan onze mogelijkheden binnen de regio. Via deze uitbreiding zijn we in staat om nieuwe markten te bereiken en ook de kwaliteit van leven voor onze medewerkers te verbeteren.”

Venetië-Mestre is een significante locatie vanwege de strategische locatie en hoge populatie in het centrum van het Venetiaanse vasteland. Andersen Tax & Legal in Italië is al sinds 2014 lid van Andersen Global. Het kantoor zal consultancy blijven aanbieden op het gebied van belasting, financiën, boekhouding en arbeidsrecht voor zowel binnen- als buitenlandse bedrijven en individuen.

“De toevoeging van een nieuwe kantoorlocatie en de grotere ruimte in Milaan toont het succes van het Italiaanse team, en biedt ons de kans op substantiële groei in de toekomst. De uitbreiding van onze activiteiten in Italië stelt ons in staat om de beste service die er is naadloos aan te bieden”, merkte Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO Mark Vorsatz op.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke, aangesloten bedrijven met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 2.300 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 77 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr