14:57 uur 17-11-2017

Topfotografen van Europa gaan werk tonen in de VAE

Xposure 2017 Festival presenteert ‘s werelds meest gevierde fotografen

SHARJAH, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Enkele van ‘s werelds meest getalenteerde fotografen zullen hun unieke ervaringen en indrukwekkende beelden delen door middel van een reeks tentoonstellingen, workshops en discussies in de VAE volgende week, van 22 t/m 25 november, als onderdeel van het International Photography Festival, Xposure 2017. Tien van de meest boeiende fotografen van het vasteland van Europa zullen aanwezig zijn.

Italiaanse veteraanfotograaf Andrea Belluso is een bekende in de mode- en beautywereld met meer dan 30 jaar internationale werkervaring en een lange lijst van topmerkklanten in zijn portfolio.

De in Slovenië geboren Beno Saradzic is een multi-specialistische visueel kunstenaar en een Canon Explorer voor Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Hij is vooral bekend in professionele kringen als een timelapse cinematograaf, regisseur, producent, editor en pre-visualisatie 3D-artiest.

De Duitse Bjoern Lauen heeft zich de afgelopen 20 jaar volledig aan de fotografie gewijd. Zijn werk is gepubliceerd in nationale en internationale media zoals Guardian, Wall Street Journal en meer.

Erik Johansson is een in Zweden geboren kunstenaar die gevestigd is in Praag. Hij maakt surreële beelden door honderden originele foto’s en ander materiaal opnieuw te combineren op beeldmanipulatiesoftware om het beeld digitaal te wijzigen en zijn idee te illustreren.

Fabian Oefner uit Zwitserland moedigt het publiek aan om op nieuwe manieren te conceptualiseren en te accepteren dat kunst en wetenschap niet bestaan op tegenovergestelde einden van het academische spectrum. Zijn werk is regelmatig te zien in internationale blogs en gedrukte publicaties zoals The Washington Post, National Geographic, Der Spiegel, Stern, enz.

Lars Boering uit Nederland, MD van de World Press Photo Foundation, is wereldwijd bekend om zijn fascinerende masterclass ‘Photography for Advanced Storytelling’. Hij heeft verschillende festivals samengesteld.

David Anthony Hall uit Dublin heeft deelgenomen aan meer dan 40 internationale kunstbeurzen en zijn werk is te zien in privé-collecties in 14 landen. Zijn inspiratie komt uit de natuur, met name bomen. Elk van zijn werken van dichtbij bekeken onthult nieuwe details, terwijl ze van veraf vergezichten bieden die de hele gezichtslijn verleiden.

Xposure 2017 verwelkomt professionals, universiteitsstudenten, scholieren, fotojournalisten en gewone bezoekers. Ga voor meer informatie over het festival naar www.xposure.ae en naar sociale netwerkplatforms door gebruik te maken van #xposurexpf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

National Network Communications (NNC)
Mousa Nimer, +971 50 222 0561
m.nimer@nncpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr