13:57 uur 17-11-2017

Tokenverkoop van jong contractbeveiligingsbedrijf Quantstamp overschreven met 9,5 miljoen dollar

Succes van Quanstamp onderstreept vraag naar belangrijk beveiligingsplatform Ethereum; Crowdsale gepland voor vrijdag 17 november

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Quantstamp maakt bekend dat zijn doelstelling 11 miljoen dollar aan tokens in de voorverkoop te verkopen is voorbijgestreefd met 9,5 miljoen dollar. Het totaal aan opgehaald geld komt daarmee op 20,5 miljoen dollar. De overige 9,5 miljoen dollar wordt verkocht via een crowdsale aan de wachtlijst van 40.000 potentiële kopers, die begint op 14.00 p.m. UTC.

Het enthousiasme voor Quantstamp wordt steeds groter sinds het bedrijf zijn programma “proof-of-caring” voor het eerst presenteerde. Enthousiastelingen van Quantstamp deden wereldwijd op verschillende manieren mee om aandacht te genereren de intelligente vormen van contractbescherming van Quantstamp.

 

 

Smart Contract Security Startup Quantstamp Token Sale Oversubscribed by $9.5M

Quantstamp presale momentum confirms demand for much-needed Ethereum security platform; Crowdsale set for Friday, November 17th

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Quantstamp announced today that their targeted $11 million token presale was oversubscribed by $9.5 million, bringing the total raised to $20.5 million. The remaining $9.5 million will be sold through a crowdsale to the public wait list of 40,000 on Friday at 2:00 pm UTC.

This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20171116006233/en/

Blockchain is secure. Smart contracts aren't. Quantstamp is launching its token sale Friday, Nov. 17 ...

Blockchain is secure. Smart contracts aren’t. Quantstamp is launching its token sale Friday, Nov. 17th to bring to market an automated security solution for Ethereum smart contracts.

Enthusiasm for Quantstamp has been building since the company first announced its “Proof-of-Caring” program. Quantstamp enthusiasts across the world participated in various ways to get the word out about the need for Quantstamp’s smart contract protection.

“We launched Proof-of-Caring to bring our token sale back to the crypto community roots. The community really understands that what we are doing is vital to the long-term success and viability of Ethereum,” said Richard Ma, Quantstamp’s co-founder.

Recently accepted to the Y Combinator class of 2018, Quantstamp is the one of the few crypto startups to be represented. To become the future standard for security smart contracts, Quantstamp co-founders Richard Ma and Steven Stewart understood the importance of not only building a foundation of blockchain users in the community for support, but also demonstrating mainstream success.

Y Combinator Partner Aaron Harris said, Quantstamp is solving a critical issue with smart contracts on the blockchain. Smart contracts are growing at an exponential rate and could become a billion dollar market, yet are vulnerable to hacks that prevent widespread adoption. At Y Combinator, we support big world-changing ideas, and are proud to support Quantstamp”.

Registering for Crowdsale

To join the Crowdsale, pre-register by visiting https://token.quantstamp.com.

 

Contacts

Quantstamp Technologies, Inc.
Meg VanDeventer, +1 415-504-1595
Director of Communications
media@quantstamp.com
https://quantstamp.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr