14:28 uur 16-11-2017

Michael Phelps wordt Crystal Lagoons’ Officiële Wereldambassadeur

MIAMI–(BUSINESS WIRE)– Water is niet het enige dat de bekroonde zwemmer Michael Phelps en de multinational in waterinnovatie Crystal Lagoons gemeenschappelijk hebben.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171115006484/nl/

Michael Phelps Becomes Crystal Lagoons’ Official World Ambassador. (Photo: Business Wire)

Michael Phelps Becomes Crystal Lagoons’ Official World Ambassador. (Photo: Business Wire)

Vandaag heeft Crystal Lagoons officieel een strategische samenwerking met de grootste zwemmer aller tijden, Michael Phelps, aangekondigd. Het gemeenschappelijk belang is om zwemmen en watersporten te bieden aan gemeenschappen over de hele wereld via Crystal Lagoons’ toonaangevende technologie die normale landschappen omvormt tot enorme kristalheldere waterpartijen.

Fernando Fischmann, oprichter van Crystal Lagoons, zei dat “het een grote eer is voor ons om een grote sportman als Michael Phelps aan boord te hebben, die zijn tijd wil investeren in samenwerking met het bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat kristalheldere waterpartijen zwemmen en watersport in de 21e eeuw brengen. Naast een grote verscheidenheid aan watersportactiviteiten bieden kristalheldere waterpartijen ook een inclusieve omgeving voor sociale en vrijetijdsactiviteiten binnen een tropische omgeving.”

Het concept van kristalheldere waterpartijen is goed ontvangen en het bedrijf is actief betrokken bij meer dan 600 projecten – in verschillende ontwikkelings- en onderhandelingsfasen – wereldwijd. Daarnaast ontwikkelt Crystal Lagoons een openbaar toegangsmodel met projecten in landen waaronder de Verenigde Staten, Thailand, Australië, Turkije, Argentinië en Chili.

Over Crystal Lagoons

Crystal Lagoons is een multinational, met een Amerikaanse hoofdvestiging in Miami, Florida, dat een innovatief concept en technologie heeft ontwikkeld, waarop patent is aangevraagd in 190 landen, waarmee de bouw en het onderhoud van onbeperkt grote waterpartijen met kristalhelder water tegen lage kosten mogelijk zijn. Crystal Lagoons’ indrukwekkende turquoise wateren zijn een revolutie voor niet alleen planologische toepassingen, maar ook voor de water- en energieproductie. Toepassingen variëren van het aanleggen van schilderachtige stranden op plekken waar dat normaal niet mogelijk is, tot het bieden van industriële oplossingen voor gesloten koelsystemen voor onder andere warmte-krachtcentrales en datacentra. Bezoek voor meer informatie www.crystal-lagoons.com, YouTube en volg ons op LinkedIn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Quórum Comunicaciones
Ignacio Rivera, +56-2-22291886
info@quorumcomunicaciones.cl

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr