15:00 uur 16-11-2017

LDL Technology en ffly4u kondigen uitgebreid asset-trackingsysteem aan voor supply chain in heel Europa

‘Route Tracking’-systeem houdt toezicht op plaats, vochtigheid, warmte en eventuele schokken vanaf productielocatie tot laadperron van klanten

TOULOUSE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)– LDL Technology, een bedrijf dat draadloze geïntegreerde elektronische systemen ontwikkelt en op de markt brengt, en ffly4u, de Europese leider in IoT-volgoplossingen voor mobiele, herbruikbare en niet-gemotoriseerde bedrijfsmiddelen op industriële en bouwlocaties, hebben vandaag een uitgebreid, realtime asset-trackingsysteem voor de hele supply chain bekendgemaakt.

Met de naam ‘Route Tracking’ biedt de gezamenlijke oplossing non-stop asset-tracking langs de hele supply chain, van de productiefaciliteiten en magazijnen tot de levering aan de locaties van klanten. Naast het constant volgen van de locatie van containers en hun inhoud, bewaakt het sensorgestuurde, via IoT verbonden systeem de temperatuur, de vochtigheid en eventuele schokken tijdens de hele rit van productie tot uiteindelijke levering.

De samenwerking maakt gebruik van ffly4u’s beproefde asset-tracking- en kostenbeheersingssysteem, inclusief zenders, voor containers en hun inhoud tijdens verzending met het telematicasysteem van LDL Technology dat is ingebouwd in de dozen in transportvoertuigen. Dankzij hun oplossing weten fabrikanten, vervoerders en eindklanten op elk moment waar de goederen zich bevinden en de toestand ervan waar dan ook in Europa. Bovendien elimineert het asset-trackingsysteem de noodzaak van extra kosten voor het uitrusten van trailers met volgapparatuur.

Philippe Lefaure, president van LDL Technology, stelde: “Deze samenwerking met ffly4u biedt industriële bedrijven nieuwe perspectieven voor hun asset-tracking en -management. Zodra goederen het magazijn verlaten, kan iedereen in de supply chain met toegang tot het systeem een volledige reeks gegevens bekijken over de conditie van de goederen, die naar de Cloud worden verzonden om geanalyseerd te worden. ‘Route Tracking’ biedt ook meldingen en werkt informatie over de realtime lokalisatie van bedrijfsmiddelen bij tijdens het vervoer.”

Olivier Pagès, CEO van ffly4u, verklaarde: “Bedrijven hebben hoge verwachtingen van asset-tracking in real time. De ‘Route Tracking’-oplossing voldoet aan en overtreft die verwachtingen door de innovatieve technologieën van ffly4u en LDL Technology te combineren. Het helpt waarde te creëren voor bedrijven en hun klanten met de continue monitoring van de hele supply chain. Het stelt vervoerders bovendien in staat om nieuwe diensten te creëren die door hun verladers kunnen worden gemonetiseerd. Zo wordt de trailer op de weg een asset-tracking tool met voordelen voor alle spelers van het ecosysteem.”

Het nieuwe systeem wordt op de markt gebracht door ffly4u en zal beschikbaar zijn in het eerste kwartaal van 2018, gericht op meerdere industrieën, zoals lucht- en ruimtevaart, automobiel, chemie, bouw, voeding, farmaceutica, detailhandel en ziekenhuizen.

Over ffly4u:
www.ffly4u.com

Over LDL Technology:
www.ldl-technology.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MAHONEY & LYLE
Amélie Ravier, 0664528110
aravier@mahoneylyle.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr