19:16 uur 07-11-2017

Amicucci Formazione excellent educatief bedrijf van het jaar op Le Fonti Awards in Londen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Amicucci Formazione heeft op vrijdag 20 oktober 2017 op London Stock Exchange de prestigieuze Le Fonti Corporate Award voor Excellent Educatief Bedrijf van het Jaar in Italië gewonnen, met de volgende motivering:

“Voor de professionaliteit, ervaring, passie en wetenschappelijke precisie in combinatie met een eclectische methode die heeft bijgedragen aan de verwezenlijking van het bedrijf in zijn doelmarkten. Voor het sterke geloof in het vermogen van mensen en organisaties te innoveren en hun mogelijkheden optimaal te benutten.”

 

Amicucci Formazione Wins as Excellence of the Year in the Education Sector at The Le Fonti Awards in London

LONDON–(BUSINESS WIRE)– At the London Stock Exchange on Friday, 20 October 2017, Amicucci Formazione received the prestigious Le Fonti Corporate Award Excellence of the Year Education Italy with the following tribute:

This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20171107005934/en/

Amicucci Formazione awarded in London at Le Fonti Awards 2017 (Photo: Nick Zonna)

Amicucci Formazione awarded in London at Le Fonti Awards 2017 (Photo: Nick Zonna)

“For the professionalism, experience, passion and scientific precision, coupled with an eclectic approach that has contributed to the firm’s affirmation in the reference markets. For strongly believing in the ability of people and organizations to innovate and express all their potential.”

Watch the Video Interview at the following link: http://www.lefonti.tv/amicucci-formazione-wins-as-excellence-of-the-year-in-the-education-sector-at-the-le-fonti-awards-in-london-85.html

The award was presented at the international event in London, Excellence in Global Economy, part of the global roadshow held at the world’s leading financial centres, organised by Le Fonti Awards, which have received the patronage of the European Commission.

This 2017 Award is a significant recognition of Amicucci’s distinctive training model, based on micro-learning, gamification, and a multimedia format that ensures a high level of engagement through its visual appeal.

Amicucci Formazione works for high profile Italian multinationals in 14 languages via the Skilla.com brand. The company has now announced itself on the international market with the unique multimedia Skilla Library, offering micro-learning training in management skills and soft skills in English, German and Italian, soon available also in French and Spanish.

 

 

Contacts

Amicucci Formazione
Franco Amicucci, +390733886401
info@amicucciformazione.com

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr