15:16 uur 06-11-2017

YKK lanceert 6 november korte film AUTO CAMPING op website en YouTube

-Film met automatische ritssluitingen – 

Branded content van YKK presenteert het idee “Little Parts. Big Difference” wereldwijd

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– YKK Corporation (hoofdkantoor: 1 Kanda Izumi-cho, Chiyoda, Tokio) heeft de korte film AUTO CAMPING uitgebracht voor de promotie van zijn merk en ritssluitingen. De film, over een gezin op de camping dat gebruikmaakt van automatische ritsen, verschijnt op maandag 6 november op het officiële YouTube-kanaal van YKK (https://www.youtube.com/user/YKKfastening) en de website van het bedrijf. Het filmpje wordt ook ingezet als reclame op YouTube.

Automatische ritssluitingen hebben een belangrijke rol in FASTENING DAYS, een reeks korte films die YKK tussen 2014 en 2017 produceerde. De videos trokken in totaal 26 online views. YKK maakt dit product nu tot realiteit. Met automatische ritssluitingen is het mogelijk ritsen via de smartphone van een afstand te openen.

 

 

YKK to release short film “AUTO CAMPING” on its website and YouTube on November 6

– Film to feature automatic zippers –

YKK® branded content shares the idea of “Little Parts. Big Difference” with the world.

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– YKK Corporation (Head office: 1 Kanda Izumi-cho, Chiyoda, Tokyo) has produced the short film “AUTO CAMPING” as part of its efforts to widely promote its corporate brand and zippers. The film, which tells the story of a family at a campsite using automatic zippers, is slated to be released on Monday, November 6 on YKK’s official YouTube channel (https://www.youtube.com/user/YKKfastening) and YKK’s official website. It will also be distributed as a commercial ad on YouTube.

This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20171105005006/en/

YKK to release short film “AUTO CAMPING” on its website and YouTube on November 6 (Photo: Business Wire)

Automatic zippers are a product featured in “FASTENING DAYS,” a short animated film series produced by YKK from 2014 to 2017, which has garnered a total of over 26 million online views. YKK set out to make the product a reality. With automatic zippers, it is possible to open and close the zipper by remote control using a smartphone. YKK anticipates that automatic zippers will be used not only with industrial materials, but in a diverse array of fields, including the apparel industry, in the future.
YKK has produced the new “AUTO CAMPING” film to share the YKK Fastening Products tag line, “Little Parts. Big Difference.” with the world through the theme of automatic zippers, which are currently under development. It tells the story of a family visiting a slightly futuristic campsite that ends up having a wonderful night by using automatic zippers.
Through branded content such as this, YKK is expressing its business stance of taking on the challenge of creating new products.

Movie URL: http://www.ykkfastening.com/fasteningdays/

About YKK Corporation
The YKK Group operates in 70 countries and regions around the world, with a global business management structure covering 6 regions. Its core business segment is Fastening Products (zippers, snaps, buttons etc.).

Company name: YKK Corporation
President: Hiroaki Otani

 

Contacts

PR Office re: Short Film “AUTO CAMPING”
(PR company INITIAL Inc.)
YKKdougaPR@vectorinc.co.jp
or
YKK Corporation
Corporate Communications Group
Hiroki Ishimaru
h-ishimaru@ykk.co.jp

 

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr