10:16 uur 03-11-2017

Stewart Title stelt Tomasz Klodowski aan als Algemeen directeur, Europese activiteiten

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Stewart Title Ltd., de assuradeur voor de transacties van Stewart in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Australië, kondigde vandaag de promotie aan van Tomasz Klodowski naar Algemeen directeur van hun Europese activiteiten. In deze nieuwe functie zal Tomasz verantwoordelijk zijn voor het toezicht houden op de dagelijkse activiteiten en bedrijfsontwikkeling in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

“Gedurende de 15 jaar dat Tomasz onderdeel is geweest van Stewart heeft hij gedemonstreerd dat hij echt op de hoogte is van de complexiteit van onze markt en de behoeften van onze klanten”, zei Steven Lessack, Groep President, Internationale activiteiten. “We zijn erg blij dat hij akkoord is gegaan met het toezicht houden op onze activiteiten in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Tomasz heeft bewezen dat hij in staat is om een team te ontwikkelen dat erg op oplossingen georiënteerd is en hij is zeer capabel voor het ondersteunen van de visie van Stewart in deze regio.”

Tomasz studeerde af aan de Cornell University en begon zijn carrière in Washington D.C., waar hij werkte voor Arthur Andersen (nu bekend als Accenture). Hij verhuisde naar Polen in 1992 tijdens zijn werk met Marriott Hotels en daarna als een ontwikkelingspartner met de Lincoln Property Group.

Sinds zijn aansluiting bij Stewart Title in 2002 heeft Tomasz functies met steeds meer verantwoordelijkheid bekleed, waaronder Algemeen directeur van de activiteiten van Stewart in Polen, waar hij eigendomsverzekering introduceerde in de commerciële sector, en meer recentelijk, Europese directeur van bedrijfsontwikkeling. Tomasz staat er om bekend dat hij klanten en bedrijfspartners van Stewart Title helpt om hun transacties efficiënt en zonder zorgen te regelen.

Om het risico te verminderen en de efficiëntie bij residentiële en commerciële eigendomsoverdracht en het vernieuwen van hypotheken te verbeteren, biedt Stewart Title een volledige reeks van eigendomsverzekeringsproducten aan klanten. Het bedrijf is de leider in de regio en specialiseert zich in het vergemakkelijken van grensoverschrijdende transacties en het oplossen van marktspecifieke problemen met lokale deskundigheid en aangepaste verzekering.

Tomasz kan bereikt worden op het branchekantoor van Stewart Title in Polen: Le Palais, ul. Prozna 7/9, 00-107 Warschau; tel: +48 22 255 0875; of e-mail: tk@stewart.com.

Over Stewart Title Ltd.

Stewart Title Ltd. is een verzekeraar van eigendomstitels die is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority en Prudential Regulation Authority. Als volledige dochteronderneming van Stewart Title Guaranty Company is Stewart Title Ltd. de belangrijkste assuradeur van Britse, Europese en Australische transacties. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Londen en kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Australië. Stewart Title Ltd. levert een scala aan eigendomsverzekeringsproducten die het overdrachts- en sluitingsproces stroomlijnen en klanten helpen met creatieve oplossingen voor moeilijke eigendomskwesties. Meer informatie kunt u vinden op http://www.stewarttitlelimited.com.

Over Stewart

Stewart Information Services Corporation (NYSE-STC) is een wereldwijd onroerend goed dienstenbedrijf, die producten en diensten aanbiedt via onze directe activiteiten, netwerk van Stewart Trusted Providers™ en familie van bedrijven. Van residentiële en commerciële eigendomsverzekering en sluitings- en regelingsdiensten tot gespecialiseerde aanbiedingen voor de hypotheekindustrie, we bieden de uitgebreide service, diepe expertise en oplossingen die onze klanten nodig hebben voor elke transactie van onroerend goed. Bij Stewart geloven we in het opbouwen van sterke relaties – en deze samenwerkingsverbanden zijn de pijler van elke sluiting, elke transactie en elke deal. Stewart. Echte partners. Echte mogelijkheden.™(Real partners. Real possibilities.™) Meer informatie kunt u vinden op http://www.stewart.com, abonneer u op het Stewart blog op http://blog.stewart.com of volg Stewart op Twitter® @stewarttitleco.

Handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stewart Information Services Corp.
David Onufer, 713-625-8180
Directeur externe communicaties
mediarelations@stewart.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr