15:03 uur 02-11-2017

Gezichtsherkenning – de troefkaart van de DOOGEE MIX 2

HONGKONG–(BUSINESS WIRE)– Wat is de populairste eigenschap of functie van smartphones tegenwoordig? Het zou best kunnen zijn dat gezichtsherkenning een van de antwoorden is. In sommige gevallen hebben smartphonefabrikanten de vingerafdruksensor aan de voorzijde opgeofferd om een groter oppervlak van het toestel te kunnen benutten voor het beeldscherm, zoals bij de iPhone X en Samsung Note 8. Om die reden bieden ze nieuwe manieren om hun telefoon te ontgrendelen, naast de vingerafdruksensor die zich nu aan de achterkant bevindt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171102005542/nl/

(Photo: Business Wire)

(Photo: Business Wire)

Nu gezichtsherkenningstechnologie wordt gebruikt in high-end producten, is het begrijpelijk dat de ontgrendelfunctie met gezichtsherkenning van de DOOGEE MIX 2 (http://www.doogee.cc/detail/mix-series-bezel-less-smartphone/122) vorige week in Hongkong flink wat aandacht trok.

Er zijn veel smartphones op de beurs te zien waarvan het scherm de volledige voorzijde beslaat, maar de DOOGEE MIX 2 is de enige die gezichtsherkenning ondersteunt. De ontgrendelfunctie door middel van gezichtsherkenning op de DOOGEE MIX 2 werkt via de camera aan de voorzijde. Nadat u uw gezichtskenmerken hebt opgeslagen, kunt u de telefoon ontgrendelen door naar het scherm te kijken. Het gehele proces van herkenning en ontgrendeling neemt slechts 0,1 seconde in beslag, hetgeen de aanwezige gasten versteld deed staan.

De DOOGEE MIX 2 gaat er tevens prat op de eerste quad-camera full-display smartphone te zijn. Het toestel is voorzien van een dubbele 16,0 MP + 13,0 MP camera aan de achterzijde, en ook twee camera’s aan de voorzijde. De selfiecamera heeft de gebruikelijke eigenschappen – 8,0 MP met een beeldhoek van 88°. Maar de ‘wefie’ camera is een uiterst indrukwekkend onderdeel door de bredere beeldhoek van 130°. Dankzij de grotere beeldhoek is de MIX 2 in staat moeiteloos 8-10 personen vast te leggen in één foto. Dus wie de MIX 2 heeft kan zijn selfiestick misschien wel thuis laten.

Wat het beeldscherm betreft, is de DOOGEE MIX 2 een uitstekende ‘full-display’ smartphone. Het slanke toestel is voorzien van een beeldscherm van 5,99 inch. Met een beeldverhouding van 18:9 en een FHD+-resolutie van 1080 x 2160 biedt de DOOGEE MIX 2 ijzersterke weergaveprestaties.

Het toestel wordt aangedreven door de MTK Helio P25, een krachtige octa-core processor, en is voorzien van 6 GB ingebouwd RAM-geheugen. De batterij van de MIX 2 is eveneens opgewaardeerd, van 3380 mAh in zijn voorganger naar 4060 mAh nu.

DOOGEE MIX 2 is nu in de voorverkoop. Op de officiële website (http://www.doogee.cc/sale/week/) kunt u deze krachtige telefoon in november aanschaffen voor $200.

Over Doogee:

Doogee is een vooraanstaande hi-tech onderneming, gespecialiseerd in de productie en verkoop van smartphones en accessoires. Het bedrijf werd opgericht in december 2002.

Meer informatie: www.doogee.cc

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

 

Contacts

DOOGEE HOLDINGS LIMITED
Sandra Zhang, +86 18576765884
sandra.zhang@doogee.cc

 

Check out our twitter: @NewsNovumpr