13:16 uur 01-11-2017

Internationale conferentie behandelt klinische toepassingen en nieuwe innovaties met het 3M™ Incognito™-systeem

Gemakkelijk te integreren innovaties ondersteunen artsen wereldwijd

ST. PAUL, Minnesota–(BUSINESS WIRE)– De toekomst is rooskleurig voor linguaal orthodontische behandelingen en het Incognito™-systeem, zoals dat tijdens de 2017 Incognito Appliance System International User Meeting, dat in oktober in Parijs, Frankrijk, werd gedemonstreerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171101005755/nl/

Multiple clinical experts from around the world presented practical techniques at the 2017 Incognito ...

Multiple clinical experts from around the world presented practical techniques at the 2017 Incognito Appliance System International User Meeting. (Photo: 3M)

Meer dan 150 orthodontisten uit 25 landen wereldwijd zijn onlangs bijeengekomen voor een conferentie met lezingen, workshops, netwerkevenementen en een symposium. 13 deskundigen op het gebied van linguale behandelingen, afkomstig van 5 verschillende continenten, presenteerden de veelzijdigheid en klinische kwaliteit die door het Incognito-systeem gerealiseerd wordt. Het Incognito-systeem is een volledig aanpasbaar, onzichtbaar, vast orthodontisch systeem met robotgebogen boogdraden en low-profile toepassingen die efficiënte en effectieve behandelingsresultaten leveren en die ontworpen zijn om het comfort van de patiënt te optimaliseren.

“De 2017 Incognito System Users Meeting toonde wederom de nauwkeurigheid en ultramoderne fysiologische resultaten van het gebruik van het Incognito linguale apparaat tijdens dagelijkse routinematige praktijken. Deze innovaties ondersteunen artsen wereldwijd, met zeer esthetische behandelingsoplossingen die gemakkelijk te integreren zijn,” aldus Esfandiar Modjahedpour, M.Sc.L.O., Duitsland.

Bijna tien jaar lang heeft 3M dergelijke succesvolle internationale bijeenkomsten met gebruikers van linguale behandelingen georganiseerd om de educatieve activiteiten met betrekking tot de theoretische toepassingen aan te moedigen, en om aanbevelingen te doen inzake praktische technieken die nuttig zouden kunnen zijn om het systeem in de praktijk, goed te laten werken. Dit jaar werd tijdens het symposium door het team van het Incognito-systeem tevens wetenschappelijk onderzoek gedeeld, plus klinische adviesdiensten en marketingmogelijkheden.

De open uitwisseling toonde behandelingsstrategieën waarbij gebruik gemaakt werd van de nieuwste systeeminnovaties, waaronder de bedrijfseigen Clear Precision Tray, ontworpen voor nauwkeurige bracketplaatsing en een lager percentage van bindingsfalen, en een nieuwe bracket, speciaal ontworpen voor verbeterde angulatiecontrole.

Met de focus op het bevorderen van de efficiëntie en nauwkeurigheid van linguale bracketverbindingen, blijft het team van het 3M Incognito-systeem investeren in innovatie en het delen van kennis met gewaardeerde partners van over de hele wereld.

“Wederom een geweldige conferentie, wat waarschijnlijk de verpersoonlijking was van de orthodontische kunst, wetenschap en vaardigheid—tezamen met een geweldige groep clinici, die hard werken om onze patiënten de best mogelijke keuzes te geven,” aldus Adam Schulhof, DMD, VS.

Sinds de introductie ervan in 2009, zijn meer dan 140.000 patiënten succesvol behandeld met het 3M Incognito-systeem. Het Incognito-systeem, dat bekend is om zijn uitstekende rotatie, angulatie en koppelregeling, stelt de norm vast voor esthetische, comfortabele en individueel aangepaste orthodontische mogelijkheden. Ga voor meer informatie of om producten te bestellen naar www.3m.com/Incognito.

Over 3M Mondverzorging

3M Mondverzorging bevordert levenslange mondverzorging door middel van inventieve oplossingen voor mondverzorgende professionals om betere klinische, professionele en persoonlijke successen te behalen. Meer informatie is beschikbaar op 3M.com/dental (tandheelkunde) of 3M.com/ortho (orthodontie).

Over 3M

Bij 3M passen we wetenschap toe en werken we samen om elke dag levens te verbeteren. Met een verkoopcijfer van $ 32 miljard hebben onze 90.000 medewerkers contact met klanten over de gehele wereld. Meer informatie over 3M’s creatieve oplossingen voor de problemen in de wereld vindt u op www.3M.com of op Twitter @3M of @3MNewsroom.

3M en Incognito zijn handelsmerken van 3M of 3M Deutschland GmbH. Gebruikt onder licentie in Canada. © 3M 2017. De geciteerde artsen krijgen een vergoeding van 3M. Alle rechten voorbehouden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Voor 3M
Maggie Hesby, 612-342-9660
Karwoski & Courage Public Relations
maggie.hesby@creativepr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr