19:15 uur 18-10-2017

De nieuwe vouwbare smartphone ZTE Axon M met twee schermen transformeert de mobiele ervaring voor consumenten

De ZTE Axon M zal beschikbaar zijn in de VS, Japan, China en Europa

SHANGHAI–(BUSINESS WIRE)– ZTE Mobile Devices heeft vandaag de categorie aangekondigd van de ZTE Axon M, een vouwbare smartphone met twee schermen die een revolutionaire smartphone-ervaring biedt waarmee consumenten kunnen multitasken en beter van content kunnen genieten. De ZTE Axon M biedt de mogelijkheden voor multitasken van twee schermen en een schermgrootte die te vergelijken is met die van een tablet maar past met zijn opgevouwen formaat van een smartphone heel eenvoudig in een broekzak. De ZTE Axon M is binnenkort voor consumenten beschikbaar via toonaangevende partners in de VS, Japan, China en Europa, en biedt een nieuwe ervaring die nog nooit eerder mogelijk is geweest binnen de smartphonewereld.

“De ZTE Axon M vormt het begin van een werkelijke innovatie binnen de smartphonemarkt en neemt hiermee het voortouw”, aldus Lixin Cheng, CEO van ZTE Mobile Devices. “Het ecosysteem voor mobiele technologie en de gewoonten van consumenten zijn de afgelopen paar jaar sterk veranderd, maar het ontwerp van de smartphone is vrijwel gelijk gebleven – tot vandaag met de introductie van de Axon M. Klanten verwachten meer van hun huidige smartphones, en wij zijn er trots op dat we de samenwerking zijn aangegaan met telecomproviders over de hele wereld om hun mobiele ervaring te transformeren.”

De vouwbare smartphone ZTE Axon M met twee schermen biedt ongekende mogelijkheden door de mobiele ervaring van consumenten met drie verschillende modi te verbeteren:

Dual Modus (A/B): Eén apparaat, twee schermen, ongekende mogelijkheden

Klanten kunnen tegelijkertijd twee apps op twee verschillende schermen gebruiken. Dual Modus biedt een onbeperkt aantal mogelijkheden in appcombinaties zodat consumenten meer kunnen doen, allemaal tegelijkertijd. Bekijk je favoriete basketbalteam of PGA-toernooi op één scherm en bestel online een pizza op het tweede scherm. Bekijk je favoriete show en chat tegelijkertijd met vrienden over de laatste plotwendingen. Of update je sociale status terwijl je je agenda checkt.

Extended Modus (/-): Een tabletervaring

Consumenten kunnen met Extended Modus streamen, e-mailen en spellen spelen op een volledig Full HD-scherm van 6,75 inch. Van Crush Saga tot Google Agenda’s tot online winkelen en nog veel meer, je kunt wanneer je wilt content op een groter scherm bekijken voor een eenvoudige, naadloze en efficiënte ervaring.

Mirror Modus (A/A): Deel content zonder elkaar te hoeven verdringen

Content met een grote groep vrienden bekijken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Mirror Modus kunnen consumenten dezelfde content bekijken op beide schermen, of het nu gaat om de nieuwste film, een Powerpoint-presentatie of de laatste viral video. Vouw het apparaat in Mirror Modus en plaats het op een tafel zodat je de content eenvoudig op beide zijden van het apparaat kunt bekijken.

Traditional (A): Een bekende smartphone-ervaring

De ZTE Axon M biedt een premium smartphone-ervaring voor mensen die een geweldige, dagelijkse smartphone zoeken zonder in te moeten leveren op bepaalde dingen. Consumenten kunnen vanaf één scherm bellen, sms’en, internetten en meer wanneer de smartphone is opgevouwen en heel eenvoudig in een zak past. Met één unieke camera van 20 megapixels, die zowel als camera achter als selfiecamera functioneert, kunnen consumenten geweldige foto’s maken, 4k-video opnemen en de best mogelijke selfies nemen.

De ZTE Axon M creëert een geheel nieuwe, vouwbare smartphonecategorie; een categorie waarin ZTE een naadloze ervaring garandeert voor zowel consumenten als ontwikkelaars. Naast reguliere software-updates zal ZTE samenwerken met ontwikkelaars om apps te optimaliseren voor deze nieuwe evolutie van vouwbare smartphone. De smartphone draait op Android, en app-ontwikkelaars die geïnteresseerd zijn in het optimaliseren van apps voor een nog betere ervaring kunnen terecht op http://www.developer.ztedevice.com.

De ZTE Axon M biedt consumenten een getransformeerde mobiele ervaring met echte multitaskmogelijkheden en een ongekend potentieel in hoe ze verbinding maken met de wereld om hen heen. De smartphone biedt echte multitasking met meerdere functies, meerdere kenmerken en meerdere modi. Kom meer te weten over hoe de ZTE Axon M een nieuw decennium aan mobiele innovatie inleidt op http://www.ztedevice.com/AxonM.

“Consumenten willen meer doen op een smartphone”, gaat Cheng verder. “Met de evolutie van netwerken, hardware en software de afgelopen jaren, verwachten consumenten HD-content te kunnen streamen, met vrienden te verbinden via sociale apps en te kunnen internetten, allemaal tegelijkertijd. Na tien jaar aan vrijwel dezelfde verbeteringen, zal de ZTE Axon M een nieuw decennium inluiden aan innovaties die voldoen aan de wensen van consumenten wereldwijd.”

Over ZTE Mobile Devices

ZTE Mobile Devices is een divisie van ZTE Corporation, een wereldwijde leverancier van telecommunicatie-uitrusting, netwerken en mobiele apparaten met hun hoofdkantoor in Shenzhen, China. ZTE is een beursgenoteerd bedrijf op de beurzen van Hongkong en Shenzhen. ZTE werkt samen met meer dan 230 grote telecomproviders, waaronder ’s werelds top 50 telecomproviders. ZTE is ook het enige bedrijf wereldwijd dat de afgelopen zeven jaar in de Top 3 van de WIPO (World Intellectual Property Organization) heeft gestaan (2010-2016) voor octrooiaanvragen.

Als een van ’s werelds toonaangevende producenten van slimme apparaten houdt ZTE zich als sinds 1998 bezig met het onderzoeken, ontwikkelen en produceren van mobiele telefoons. ZTE Mobile Devices is nu actief in meer dan 160 landen en regio’s wereldwijd. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.ztedevice.com.

* Alle hierin genoemde bedrijfs- en productnamen zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

ZTE Mobile Devices
Eva Chen, +86 21 68895379
chen.zhengying@zte.com.cn

Check out our twitter: @NewsNovumpr