18:00 uur 18-10-2017

CyberOptics demonstreert nieuwe AOI, SPI en CMM oplossingen met MRS op productronica Duitsland

 

Systemen bevatten de beste gepatenteerde Multi-Reflection Suppression (MRS) sensortechnologie

MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)– CyberOptics® Corporation (NASDAQ:CYBE), een toonaangevende globale ontwikkelaar en fabrikant van 3D sensortechnologie-oplossingen met hoge precisie, zal het SQ3000™-DD 3D Automated Optical Inspection (AOI) systeem met de nieuwe Multiple-Reflection Suppression (MRS) sensors met ultrahoge resolutie demonstreren in hal A4, stand 239 op productronica 2017, gepland voor nov. 14 – 17, 2017 op de Messe München in Duitsland. Het bedrijf zal tevens de nieuwe SE3000™ 3D SPI en SQ3000™ 3D CMM onthullen, beide aangedreven door MRS technologie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171018005596/nl/

CyberOptics SQ3000-DD AOI System (Photo: Business Wire)

CyberOptics SQ3000-DD AOI System (Photo: Business Wire)

Het nieuwe SQ3000-DD 3D AOI dual lane, dual sensor systeem maximaliseert flexibiliteit voor verschillende PCB-breedtes. Dit unieke ontwerp maakt het mogelijk om hoge volume assemblages te inspecteren, het comfort om tegelijkertijd verschillende assemblages en printplaatafmetingen te inspecteren op verschillende lanes, of zelfs van dual lane te schakelen naar single lane modus om heel grote printplaten te inspecteren.

De SQ3000-DD biedt niet alleen de PCB inspectieflexibiliteit, maar ook de flexibiliteit om twee dezelfde of verschillende MRS sensors te kiezen, die allebei meerdere reflecties, veroorzaakt door glimmende componenten en reflecterende soldeerverbindingen, nauwkeurig identificeren en afwijzen.

De opties voor de nieuwe ultra-hoge resolutie MRS sensor bieden een nog hogere resolutie dan de standaard, waardoor superieure inspectie mogelijk wordt die ideaal geschikt is voor 0201 metrische en microelektronische toepassingen waar een nog grotere mate van nauwkeurigheid en betrouwbaarheid kritisch is. De unieke architectuur van zowel de opties van MRS sensoren legt tegelijkertijd meerdere afbeeldingen vast en verstuurt deze, terwijl zeer geavanceerde 3D-algoritmen de afbeeldingen samenvoegen, met microscopische afbeeldingskwaliteit bij productiesnelheid.

Het nieuwe SE3000™ SPI systeem is het allereerste SPI-systeem dat de leidende MRS sensortechnologie gebruikt met een hogere resolutie voor de beste nauwkeurigheid, herhaalbaarheid en reproduceerbaarheid – zelfs op de kleinste afzettingen van soldeerpasta. In combinatie met de prijsbekroonde, gemakkelijk te gebruiken software, heeft de inspectie van soldeerpasta een nieuw niveau van precisie bereikt voor de meest strenge vereisten.

“We hebben onze MRS sensortechnologie ingebouwd in meerdere platforms voor AOI, SPI en CMM,” zei Dr. Subodh Kulkarni, voorzitter en CEO, CyberOptics, “We bieden onze klanten de beste combinatie van nauwkeurigheid, snelheid en gebruiksgemak om hun opbrengst en productiviteit te maximaliseren.”

Het nieuwe SQ3000 3D CMM (Coordinate Measurement) systeem, aangedreven door Multi-Reflection Suppression (MRS) technologie gebruikt CyberCMM™, een nieuw uitgebreid softwarepakket voor coördinatenmeting. In een lab of productieomgeving, is het SQ3000 CMM-systeem met MRS extreem snel en zeer accuraat, met herhaalbare en reproduceerbare metingen voor metrologische toepassingen in de fabricage van een grote verscheidenheid aan producten zoals PCBs, halfgeleiders en consumentenelektronica.

CyberCMM™, een uitgebreid pakket van CMM-tools, biedt 100 procent hoogwaardige metingen op alle kritische punten veel sneller dan een traditionele CMM, waaronder coplanariteit, afstand, hoogte en datum X, Y, om er een paar op te noemen. Een snelle en eenvoudige installatie kan worden uitgevoerd, vergeleken met een langzame installatie die veel tijd van ingenieurs vergt en normaal gesproken meerdere aanpassingen vereist met traditionele CMM’s.

Ga voor meer informatie naar www.cyberoptics.com.

Over CyberOptics

CyberOptics Corporation (NASDAQ: CYBE) is een vooraanstaande globale ontwikkelaar en fabrikant van oplossingen voor sensortechnologie met hoge precisie. CyberOptics sensors worden gebruikt in metrologie voor algemene doeleinden en 3D-scanning, surface-mount technologie (SMT) en halfgeleidermarkten om de opbrengst en productiviteit significant te verbeteren. Door zijn toonaangevende technologieën optimaal te gebruiken, heeft het bedrijf zich strategisch als een wereldleider op het gebied van 3D precisiesensors gevestigd, wat CyberOptics in staat stelt beter door te dringen in zijn belangrijkste verticale markten. CyberOptics is gevestigd in Minneapolis, Minnesota en is wereldwijd actief via zijn faciliteiten in Noord-Amerika, Azië en Europa.

Uitspraken over de verwachte prestaties van het bedrijf gaan over de toekomst en daarom is er sprake van risico’s en onzekerheden, onder andere, maar niet beperkt tot: marktcondities in de globale branche voor SMT en halfgeleider kapitaaluitrusting; de timing van bestellingen en leveringen van onze producten, in het bijzonder onze 3D AOI-systemen met MRS; toenemende prijsconcurrentie en prijsdruk op onze productverkoop, in het bijzonder onze SMT-systemen; het niveau van orders van onze OEM-klanten; de beschikbaarheid van onderdelen vereist om klantenorders te voldoen; onverwachte uitdagingen in de productontwikkeling; het effect van mondiale gebeurtenissen op onze verkoop, waarvan de meerderheid buitenlandse klanten betreft; productintroducties en prijsstelling door onze concurrenten; het succes van onze 3D-technologie initiatieven; het succes van CyberGage360; en andere factoren uiteengezet in de deponeringen van het bedrijf bij de Securities and Exchange Commission.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

CyberOptics
Carla Furanna, 952-820-5837
cfuranna@cyberoptics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr