19:29 uur 17-10-2017

Dropbox stelt krachtige zakelijke tools beschikbaar aan individuele Dropbox Professional-gebruikers

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Dropbox lanceerde vandaag Dropbox Professional, een nieuwe dienst waarmee individuele gebruikers gebruik kunnen maken van zakelijke tools om hun werk op één veilige plek op te slaan, te delen en te volgen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171017006407/nl/

Dropbox Professional is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van zzp’ers, waarvan er naar verwachting in 2022 47,6 miljoen zullen zijn[1]. Dankzij de nieuwe dienst kunnen individuele gebruikers niet alleen gebruikmaken van de populairste oplossingen van Dropbox voor het opslaan, delen en ondersteunen van inhoud, maar kunnen ze nu ook hun werk op nieuwe manieren presenteren, waarbij hun creativiteit het beste tot uiting komt.

“Werk wordt steeds veranderlijker, omdat mensen steeds meer soorten projecten kunnen aannemen,” aldus Todd Jackson, Head of Product bij Dropbox. “In deze wereld is van het essentieel belang om iedere keer weer een fantastische eerste indruk te maken. Dropbox Professional biedt zzp’ers nieuwe manieren om hun workflow te organiseren en om zich te onderscheiden door hen in staat te stellen hun werk te delen op een bijzondere manier waarmee veel meer kan dan met e-mail.”

Tools voor delen die werk van gebruikers tot zijn recht laten komen

Dropbox Professional biedt individuele zakelijke gebruikers krachtige presentatietools en productiviteitverhogende tools. Een van die tools is Dropbox Showcase, een nieuwe functionaliteit die vandaag voor het eerst beschikbaar is. Deze functionaliteit biedt alles wat zakelijke professionals nodig hebben om contact te kunnen onderhouden met hun klanten en stelt hen in staat om content te delen, de betrokkenheid van klanten te meten en de impact van hun werk te maximaliseren.

Met Dropbox Showcase kunnen gebruikers eenvoudig hun inhoud in Dropbox presenteren op een pagina van één merk. Deze pagina kan vooraf worden bekeken, de lay-out kan volledig worden aangepast en de gebruikers kunnen informatieve bijschriften toevoegen. En omdat de bestanden worden gesynchroniseerd met Dropbox, wordt er altijd met de meest recente versie gewerkt, zelfs als er wijzigingen worden doorgevoerd nadat de presentatie is gedeeld met een klant, wat met e-mailbijlagen niet mogelijk is. Bovendien kunnen gebruikers zien wie hun bestanden bekijkt, downloadt en opmerkingen toevoegt, waardoor ze de impact van hun werk kunnen meten. Architecten, ontwerpers, verkopers en andere professionals die met grote bestanden werken, kunnen hun ideeën nu uitwerken van concept tot presentatie terwijl alles en iedereen gesynchroniseerd blijft.

Naast Showcase biedt Dropbox Professional geavanceerde functies voor het delen van inhoud, waaronder de mogelijkheid om deelbare wachtwoorden in te stellen, koppelingen met beperkte geldigheid aan te maken en de gedetailleerde bezoekershistorie te bekijken.

Zakelijke functies voor werk

Dropbox Professional bevat tevens Dropbox Smart Sync, een van de meest gevraagde functies, die in januari werd gelanceerd voor teams als eerste cross-platform synchronisatieoplossing on demand. Met Slimme synchronisatie zijn alle bestanden en mappen die een gebruiker heeft opgeslagen in zijn Dropbox zichtbaar en toegankelijk vanaf een desktop-pc met Mac of Windows zonder dat er capaciteit op de harde schijf verloren gaat. Alleen-lezen bestanden kunnen eenvoudig worden geopend door erop te klikken en ze worden on demand gesynchroniseerd. Zo kunnen gebruikers hun werk op één plek organiseren en hoeven ze zich geen zorgen te maken dat de harde schijf te vol wordt.

Dropbox Professional is vanaf vandaag beschikbaar voor € 199,- per jaar en biedt naast 1 TB aan opslagruimte de volgende voordelen:

  • Dieper en slimmer zoeken binnen bestandsnamen, extensies, inhoud, Dropbox Paper-documenten en gescande bestanden met optische karakterherkenning met behulp van de documentscanner van Dropbox
  • Gegevensbescherming en beveiliging, zoals versiehistorie tot 120 dagen, mobiele offline mappen, een functie voor wissen op afstand, tweevoudige verificatie en de allermodernste opslag- en encryptietechnologie
  • Ondersteuning via chat met voorrang: gebruikers kunnen van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met Dropbox van 9:00 uur ‘s ochtends tot 1:00 ‘s nachts (GMT) om te chatten met een opgeleide productexpert (alleen beschikbaar in het Engels)

Daarnaast kunnen gebruikers van Dropbox Business Advanced en hoger toegang verkrijgen tot Dropbox Showcase via het programma voor vroege toegang van Dropbox. Slimme synchronisatie is beschikbaar voor alle Dropbox Business-gebruikers met vroege toegang.

Aanvullende bronnen:

Over Dropbox

Dropbox heeft meer dan 500 miljoen geregistreerde gebruikers op dezelfde pagina met gebruiksvriendelijke samenwerkingstools. Wij zorgen voor beter teamwork, zowel bij de kleinste bedrijven als de grootste ondernemingen. Ga voor meer informatie naar dropbox.com/news.

[1] MBO Partners, The State of Independence in America, 13 juni 2017, http://bit.ly/2fIu3Oh

[2] Gartner doet geen aanbevelingen voor enige leverancier, enig product of enige dienst weergegeven in diens onderzoekspublicaties, noch adviseert het gebruikers van technologie om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste scores of enige andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, waaronder eventuele garanties van de verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Contacts

Dropbox
EMEA contact:
Georgina Heaume, +44 (0)7833 493612
gheaume@dropbox.com
of
U.S. contact:
Nick Smith, (415) 416 0400
nsmith@dropbox.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr