16:49 uur 16-10-2017

Laat een recensie achter op print24. com en win een VW up!

Online printwinkel vraagt om klantbeoordelingen

RADEBEUL, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– De online printshop UNITEDPRINT SE, eigenaar van bekende merken zoals print24.com, vraagt zijn klanten om hun mening over de producten en diensten van het bedrijf. In ruil voor hun mening ontvangen klanten vouchers en doen ze mee aan een prijstrekking.

De online printshop biedt één voucher aan voor elke beoordeling die wordt ingezonden op een van de verschillende portals. De vouchers – met een waarde tot € 25,00 en geldig tot 31 maart 2018 – zijn onderworpen aan een minimum bestelbedrag (productprijs incl. BTW, exclusief verzendkosten) van € 250,00 per voucher. Alle beoordelingen ontvangen tot 31 december 2017 komen in aanmerking, ongeacht lengte en inhoud. U kunt meer informatie over de recensiecampagne vinden op https://print24.com/rate/

Maar niet alleen dat, print24.com geeft elke recensent ook de kans om een gloednieuwe VW up te winnen! Ali Jason Bazooband, Managing Director Innovatie/Marketing bij print24,com, heeft er dit over te zeggen: “Wat onze klanten denken is echt belangrijk voor ons. Wij streven voortdurend naar verbetering en optimalisering van onze diensten. Daarom vragen wij onze klanten om hun mening. Het is geen geheim dat de beste reclame die een bedrijf kan krijgen nog altijd een aanbeveling van een tevreden klant is!

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE, een wereldwijd en op innovatie gericht e-commerce bedrijf voor print en media. Als een van de toonaangevende printshops van Europa heeft UNITEDPRINT SE circa 700 personeelsleden in dienst. Het bedrijf exploiteert bekende merken als print24, Easyprint, Unitedprint, getprint, printwhat, FIRSTPRINT, DDK PRINT BIG, infowerk en Unitedprint Shop Services (USS) op 26 locaties wereldwijd (in Duitsland, 21 andere Europese landen, en in Brazilië, China, Canada en de VS). Naast de standaard printproducten voorziet Unitedprint haar klanten van hoogwaardige producten en diensten op het gebied van textieldruk, fotoafdruk, grootformaat, reclamemateriaal en reclameapparatuur, en in de horeca- en gastronomiesector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

unitedprint.com SE
Marcel Sohrmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr