17:18 uur 13-10-2017

Digi Communications N.V. publiceert rapport ‘Legal Acts Concluded by DIGI Communications N.V. in Accordance with Romanian Law No. 24/2017 and Rule No. 1/2006 of CNVM for September 2017’

BOEKAREST, Roemenië –(BUSINESS WIRE)– Digi Communications N.V. heeft op 12 oktober 2017 bekendgemaakt dat het rapport Report regarding legal acts concluded by DIGI Communications N.V. in accordance with Romanian Law no. 24/2017 and Rule no. 1/2006 of CNVM for September 2017 is gepubliceerd op de websites van de Roemeense effectenbeurs (BVB) en het bedrijf zelf. Het rapport is ook beschikbaar bij de Roemeense financieel toezichthouder (ASF) en de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten (AFM).

 

 

Digi Communications N.V. Announces the Publishing of Report of Legal Acts Concluded by DIGI Communications N.V. in Accordance with Romanian Law No. 24/2017 and Rule No. 1/2006 of CNVM for September 2017

BUCHAREST, Romania–(BUSINESS WIRE)– Digi Communications N.V. (“Digi” or the “Company”) announces that on October 12, 2017 the Report regarding legal acts concluded by DIGI Communications N.V. in accordance with Romanian Law no. 24/2017 and Rule no. 1/2006 of CNVM for September 2017 was made publicly available on the Romanian Stock Exchange (“BVB”) and the Company’s website, while also being available with the Romanian Financial Supervisory Authority (“ASF”) and the Dutch Authority for Financial Markets (“AFM”).

For details regarding the reports, please access the official websites designated of Digi: http://investors.rcs-rds.ro and www.digi-communications.ro (Investor Relations Section).

About Digi Communications NV

Digi is the parent holding company of RCS & RDS, a leading provider of pay TV and telecommunications services in Romania and Hungary. In addition, RCS & RDS provides mobile services as an MVNO to the large Romanian communities living in Spain and Italy.

Contacts

For Digi Communications NV
Serghei Bulgac
Phone no: +4031 400 4444
ipo.relations@digi-communicat ions.ro
investor.relations@rcs-rds.ro

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr