18:17 uur 11-10-2017

Puur avontuur: Zo was de Land Rover Experience-reis met Autobandenmarkt.nl en Continental

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Vulkanen, geisers, lavavelden, eindeloos lijkende landschappen of eeuwig ijs – IJsland, het land van de tegenstellingen en oerkrachten, biedt van alles wat. Voor de bont geschakeerde groep van de Continental Land Rover Experience-reis was er dus heel veel te ontdekken en te beleven. De deelnemers uit 15 Europese landen hebben in april 2017 meegedaan aan de prijsvraag van bandenfabrikant Continental en de belangrijkste online bandenhandelaar van Europa, Autobandenmarkt.nl en zich van een van de begeerde plekken voor de zesdaagse belevenisreis verzekerd. Van 30 augustus tot 4 september 2017 gingen ze met de Land Rovers van de geasfalteerde straten af, het avontuur tegemoet.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171011005525/nl/

De 15 man sterke groep ging in het ruige landschap de ultieme offroad-uitdaging aan (Photo: Business ... De 15 man sterke groep ging in het ruige landschap de ultieme offroad-uitdaging aan (Photo: Business Wire)

De adembenemende landschappen uit de oertijd in het zuidwesten van IJsland boden een hoop uitdagingen voor offroad-liefhebbers. De rit ging naar vulkanen, spectaculaire watervallen en gletsjers, door ontoegankelijk hoogland en drassig aangespoeld land – de ultieme krachttest voor mens en auto. Voor de deelnemers was het een onvergetelijke belevenis. „Door de fantastische landschappen, heel leuke groep en geweldige Land Rover Discovery-auto‘s is de reis een heerlijk avontuur geworden,‘ aldus deelnemer Victor Joana Calavia uit Spanje. Ook Mirena Taglienti uit Italië bedankt voor de prachtige ervaring: „Het was een perfect geslaagd, fantastisch avontuur.“

Maar of de reis nu naar de wilde Natur Islands gaat of dat er gewoon in eigen land wordt gereden, de goede uitrusting voor het volgende offroad-avontuur is te vinden in de webshop van Autobandenmarkt.nl. Daar vindt de klant een ruime keus aan SUV- terrein- of 4×4-banden van belangrijke fabrikanten tegen aantrekkelijke prijzen. Het praktische zoeksjabloon leidt de klant gemakkelijk en snel naar het passende product – en dus staat er niets meer in de weg van de volgende terreinrit.

Het uitgebreide reisverslag staat op https://www.autobandenmarkt.nl/continental-landrover-experience-tour-2017-report.

Over Autobandenmarkt.nl:

Bij Autobandenmarkt.nl kunnen belangstellenden kiezen uit meer dan 100 bandenmerken en meet dan 25.000 modellen: daaronder ook telkens de banden die als beste uit de tests zijn gekomen. Banden voor personenauto‘smotoren evenals vrachtwagens, nutsvoertuigen en bussen maken ook deel uit van de portefeuille naast volledige wielen, velgen en vervangonderdelen en accessoires voor personenauto‘s. Bijzonder praktisch: De nieuwe banden worden snek en gratis* op elk gewenst adres geleverd. De kopers kunnen bij het online aankopen van de banden ook heel eenvoudig een van de meer dan 1.700 professionele montagepartners kiezen die dan de nieuwe banden vakkundig monteert. Vele van de garages die met ons samenwerken bieden ook nog andere bandenservice aan.

*vanaf 2 banden

Banden online kopen:

www.reifendirekt.dewww.reifendirekt.atwww.reifendirekt.chwww.123pneus.chwww.autobandenmarkt.nlwww.123pneus.frwww.mytyres.co.ukwww.gommadiretto.it,www.neumaticos-online.es en in vele van de Delticom online shops.

Alles over banden van A tot Z: www.banden.nl

Bandentests: www.autobandentest.com

Informatie over het bedrijf: www.delti.com

Contacts

Contactpersoon voor de pers:
insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr