12:27 uur 09-10-2017

Audison presenteert in nieuwe, epische video Full DA HD voor audiosysteem in auto

Met pure, digitale signaaloverdracht van Full DA HD ervaart u de emotie van livemuziek in uw auto

POTENZA PICENA, Italië–(BUSINESS WIRE)– Audison, een toonaangevend Italiaans bedrijf in audioversterkers, luidsprekers en audioprocessors voor auto’s, lanceert de campagne #nextaudioexperience om de verbluffende voordelen van Full DA HD onder de aandacht te brengen. De campagne effent de weg naar een nieuw tijdperk in mobiele audio. Deze doorbraaktechnologie levert pure, digitale signaaloverdracht van de bron via de processor naar de versterkers in Hi-Res-format. In traditionele audiosystemen wordt de muziek meerdere keren van digitaal naar analoog (en vice versa) omgezet voordat het geluid uw oren bereikt. Door deze conversies verliest het geluid aan kwaliteit. “Full DA HD behoudt de superieure kwaliteit van Hi-Res-audio, omdat het vrij blijft van de typische ruis die analoge connecties veroorzaken en gebruikmaakt van slechts één omzetting van digitaal naar analoog via kwalitatief hoogstaande converters in de versterker”, legt technisch bestuurder Emidio Vagnoni van Audison uit. Dit betekent dat muziek in Hi-Res volledig digitaal blijft totdat de muziek wordt versterkt en naar de speakers gaat. Door een digitaal audiosignaal door te zetten, vol details en emotie, geeft Full DA HD u de kans muziek te ervaren zoals in die in de studio tot stand is gekomen met een puur en helder geluid.

 

 

Audison Showcases Full DA HD Technology for in-Car Audio Reproduction in a New Epic Video

Providing pure digital signal transfer, Full DA HD lets you experience the emotion of live music in your car

POTENZA PICENA, Italy–(BUSINESS WIRE)– Audison, the leading Italian brand in the car audio aftermarket for amplifiers, loudspeakers and audio processors, launches the#nextaudioexperience campaign to explain the amazing advantages of Full DA HD technology, opening the door to a new era in mobile audio reproduction. This breakthrough technology provides pure digital signal transfer from the source through the processor into the amplifiers, all in Hi-Res digital format.
In traditional audio systems, the music is being transformed from digital to analog, and back to digital multiple times before it reaches your ears, and because of these multiple conversions there is a loss of sound quality. “Full DA HD preserves the superior quality of Hi-Res audio, as it is free from the typical noises caused by analog connections and performs only a single digital-to-analog conversion through high quality converters inside the amplifier” explains Emidio Vagnoni, Audison Technical Director, which means that Hi-Res music is kept full digital until the point where the music is amplified and sent out to the speakers.
Transmitting a digital audio signal filled with detail and emotion, Full DA HD allows you to experience music with the quality of the studio master audio files, giving pure, clean sound, as it was created.

This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20171008005015/en/

Thanks to Full DA HD you can enjoy high resolution sound quality in your car audio system (Photo: El ... Thanks to Full DA HD you can enjoy high resolution sound quality in your car audio system (Photo: Elettromedia)

To learn more and discover the products to build a Full DA HD system, visithttp://www.audison.eu/full_da_HD/

The campaign video illustrating the amazing Full DA HD experience, shows a journey through a timeless and oneiric Rome, of a young orchestra conductor and his beautiful partner, inside the futuristic Audison car, which is a core element of the brand communication.
The story pictures a night drive to the Colosseum, where they experience the emotion and magic of a live concert, thanks to Audison Full DA HD.
Using 3D reconstruction and motion graphics, the result is a stunning and inspiring video, released on all Audison social and web channels.
Videohttps://youtu.be/Vc7Vwbpvpa8
Download Media Package

About Audison
Audison is a brand of the Italian company Elettromedia Srl, a leader within the worldwide car Hi-Fi market, winner of many prestigious awards and admired by high-end audiophiles for excellent quality and high performance car audio products, which incorporate cutting edge technologies.

Contacts

Elettromedia Srl
Matteo Kalogris
matteo.kalogris@elettromedia.it

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr