23:51 uur 05-10-2017

ZTE wordt de eerste ‘Officiële Smartphone’ van de PGA TOUR

PONTE VEDRA BEACH, Florida–(BUSINESS WIRE)– De PGA TOUR heeft aangekondigd dat ZTE een marketingovereenkomst voor drie jaar heeft getekend als de allereerste Officiële Smartphone van de TOUR.

De overeenkomst, inclusief de wereldwijde rechten tot 2020, is vandaag officieel getekend door PGA TOUR-commissaris Jay Monahan en ZTE Mobile Devices-CEO Lixin Cheng. De ondertekeningsceremonie vond plaats in de Silverado Resort and Spa in Napa, Californië, waar het 2017-18 PGA TOUR-seizoen begint met Safeway Open.

“Het doet de PGA TOUR veel plezier om ZTE te introduceren als nieuwe marketingpartner bij onze eerste toetreding tot de smartphonecategorie”, zei Brian Oliver, PGA TOUR Senior Vice President, Sponsorship & Partnership. “Mobiele apparaten zijn een cruciaal middel geworden voor fans bij het kijken naar en verkrijgen van updates over onze competitie, het vinden van informatie over hun favoriete spelers en het delen van PGA TOUR-gerelateerde inhoud. Ten behoeve hiervan gaan we een samenwerkingsverband aan met ZTE in de telecommunicatie-industrie.”

ZTE heeft al een aanwezigheid op de TOUR. Als hospitalitypartner tijdens de Farmers Insurance Open was de interactieve “ZTE Experience Tour Truck” aanwezig op locatie, waar fans verschillende producten konden uitproberen. ZTE is onlangs ook de Officiële Smartphone geworden van de RBC Canadian Open en een samenwerkingsverband aangegaan met Danny Lee, een PGA TOUR-lid, als ZTE Axon wereldwijde merkambassadeur.

“Het feit dat we nu de Officiële Smartphone van de PGA TOUR zijn geworden, is een historisch moment voor ZTE”, zei Cheng. “De TOUR, met het prestigieuze merk en de wereldwijde fans, zorgt voor prachtige mogelijkheden voor ZTE om direct in contact te komen met golffans wereldwijd en daarnaast onze vooruitgang te demonstreren op het gebied van mobiele technologie met ons hoogwaardige aanbod Axon-smartphones.”

Naast de aanwezigheid van ZTE op locatie bij bepaalde toernooien, gaat ZTE de nieuwe relatie op verschillende manieren promoten en hier gebruik van maken. Naast het gebruik van de digitale online middelen van de PGA TOUR, krijgen bepaalde ZTE smartphones vooraf PGA TOUR LIVE geïnstalleerd, de Over-The-Top abonnementsdienst van de TOUR met exclusief verslag van de vroege rondes van bepaalde groepen. ZTE smartphonegebruikers krijgen een gratis proefabonnement van 30 dagen voor deze dienst.

Over PGA TOUR

De PGA TOUR is het toonaangevende wereldwijde platform voor professioneel golf, waarbij altijd een hoge vorm van uitmuntendheid te zien is, op en buiten de baan. De missie van de PGA TOUR is om de fans plezier te brengen en te inspireren, substantiële waarde te leveren aan partners, mogelijkheden te creëren voor vrijwilligers om iets terug te geven, een aanzienlijke impact te hebben op het gebied van liefdadigheid en de economie in de gemeenschappen waar in wordt gespeeld, te zorgen voor de groei en bescherming van de sport golf en te zorgen voor financiële mogelijkheden voor de TOUR-spelers.

De PGA TOUR werkt samen bij de organisatie van meer dan 130 toernooien op de PGA TOUR, PGA TOUR Champions, Web.com Tour, PGA TOUR Latinoamérica, Mackenzie Tour-PGA TOUR Canada en PGA TOUR China. De leden vertegenwoordigen de beste spelers ter wereld, uit 24 landen (89 leden buiten de Verenigde Staten). Wereldwijd worden PGA TOUR-toernooien in meer dan 1,1 miljard huishoudens bekeken in 227 landen en gebieden in 23 talen. Vrijwel alle toernooien worden georganiseerd als non-profitorganisaties, zodat liefdadigheidsgiften kunnen worden gemaximaliseerd. In 2016 hebben toernooien in alle Tours een recordaantal van meer dan $ 166 miljoen gegenereerd voor lokale en nationale liefdadigheidsinstellingen, waardoor het totaal uitkomt op $ 2,46 miljard.

De website van PGA TOUR is PGATOUR.COM, de belangrijkste site over golf, en het hoofdkwartier van de organisatie bevindt zich in Ponte Vedra Beach, Florida, VS.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparaten en zakelijke technologische oplossingen voor klanten, telefoniebedrijven, andere bedrijven en klanten in de publieke sector. Het bedrijf, als onderdeel van de M-ICT-strategie van ZTE, doet zijn uiterste best om de beste en meest waardevolle geïntegreerde end-to-end innovaties te leveren aan klanten op het moment dat de sectoren voor telecommunicatie en informatietechnologie dichter bij elkaar komen. ZTE staat genoteerd op de effectenbeurzen van Hongkong en Shenzhen (aandelencode H: 0763.HK / aandelencode A: 000063.SZ), en de producten en diensten worden verkocht aan meer dan 500 telefoniebedrijven in meer dan 160 landen. 10 procent van de jaarlijkse omzet van ZTE wordt gebruikt voor onderzoek en ontwikkeling, en het bedrijf heeft een leidinggevende rol in de internationale organisaties voor het vaststellen van standaarden. ZTE doet alles om te voldoen aan zijn sociale verantwoordelijkheden en is lid van UN Global Compact. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zte.com.cn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PGA TOUR
Chris Smith
(904) 273-3379
csmith@pgatourhq.com
of
ZTE USA
Jeffrey Norris
(972) 671-8885
Jeffrey.norris@zteusa.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr