11:42 uur 05-10-2017

Pershing Square Holdings, Ltd. kondigt conference call voor beleggers over derde kwartaal 2017 aan

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Pershing Square Holdings, Ltd. (LN: PSH) (NA: PSH) zal op 14 november 2017 om 17:00 uur CET (11:00 uur EST) haar driemaandelijkse conference call voor beleggers houden. Tijdens de conference call zullen Bill Ackman en de overige leden van het beleggingsteam van Pershing Square een update geven over het portfolio en vragen beantwoorden die van tevoren door beleggers per e-mail zijn gezonden naar ir@persq.com.

Een audio webcast van de conference call zal beschikbaar zijn op PSH’s website op www.pershingsquareholdings.com. De conference call zal ook telefonisch te volgen zijn. De inbelgegevens zullen op 13 november 2017 beschikbaar zijn op www.pershingsquareholdings.com.

Na de conference call wordt een herhaling van het evenement beschikbaar gesteld via audio webcast tot 29 november 2017 om 5:59 uur CET (28 november 2017 – 23:59 uur EST). Ga om toegang te krijgen tot de audio webcast naar de website van PSH op www.pershingsquareholdings.com.

Over Pershing Square Holdings, Ltd.

Pershing Square Holdings, Ltd. (LN: PSH) (NA: PSH) is een investeringsmaatschappij gestructureerd als een closed-end fonds dat geconcentreerde investeringen doet in met name Noord-Amerikaanse bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA
Maitland
James Devas, +44 20 7379 5151
Media-pershingsquareho ldings@maitland.co.uk

Check out our twitter: @NewsNovumpr