16:15 uur 05-10-2017

Access-IS: ATOM® zorgt voor gemakkelijke check-in bij oudste boeddhistische tempen van Japan

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Als mondiaal hoofdkantoor van de Japans-boeddhistische sekte Kōyasan Shingon, werd de berg Koyasan in 2004 door UNESCO aangemerkt als werelderfgoed. Koyasan is zowel bij Japanners als niet-Japanners bekend als bestemming waar bezoekers een unieke, spirituele sfeer ervaren en de kans krijgen deel te nemen aan boeddhistische rituelen.

Koyasan heeft zelf 120 tempels, waarvan er 52 overnachtingsmogelijkheden hebben. Dit is een geweldig kans om het dagelijks leven van een monnik te ervaren en te leren kennen. Maar als gastenverblijf vereist de Japanse wet dat monniken het paspoort van iedere gast moeten controleren en vijf jaar lang een kopie moeten bewaren. Zoals bij ieder hotel kunnen autoriteiten ieder moment opvragen.

Tot voor kort maakten hotels en gastenverblijven fotokopieën en sloegen deze op in mappen. Maar dit is tijdrovend voor uitbaters en tast de ervaring van gasten aan, omdat de fotokopie buiten zicht van de gast wordt gemaakt.

De monniken deden dit dagelijks, maar door een toename van het aantal gasten belemmerde de procedure het dagelijks leven van de monniken. ATOM lost al deze problemen op met een enkele handeling van enkele seconden, wat de ervaring van gasten en ontvangers verbetert.

 

 

Access-IS: ATOM® Delivers Easy Check-in for Guests at Japan’s Oldest Buddhist Temple

LONDON–(BUSINESS WIRE)– As the global headquarters of the Kōyasan Shingon sect of Japanese Buddhism, Mt. Kōya was registered by UNESCO as world heritage site in 2004. Mt Kōya is well known by Japanese and non-Japanese alike as a destination to experience a uniquely spiritual atmosphere with opportunities to participate in Buddhist rituals and teachings.

This press release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20171004005791/en/

ATOM ePassport reader at the Ekoin Buddhist monastery near Mt. Kōya (Photo: Business Wire)ATOM ePassport reader at the Ekoin Buddhist monastery near Mt. Kōya (Photo: Business Wire)

Mt. Kōya itself has over 120 temples, 52 of which offer lodging facilities providing a great opportunity to experience and participate in a monk’s daily life. However, as a guest house, Japanese law requires that the monks obtain and verify a copy of every guest’s passport, keeping a record for 5 years. As with all other hotels, hostels and guest houses authorities could demand to see these records at any time.

Until very recently most hotels and ryokan would take a photocopy and store it in a binder in a secured location. However, this is time consuming for operators and detracts significantly from the guest experience as the photocopying is done out of sight of the guest in the reception back office.

The monks at the Ekoin performed these duties on a daily basis; however, the increase in guest numbers meant the process was interfering more and more with the daily life of the monastery. ATOM resolves all of these issues in a single process taking only seconds; improving both the customer and operator check-in experience.

The ATOM® ePassport reader combines the most advanced technology with a small, elegant design and minimal footprint. Passport image capture, OCR text conversion and data import complete within just a few seconds thanks to its USB 3.0 high speed data transfer capability. This improves the guest check in process significantly and provides “peace of mind” as the passport never leaves the guests sight. The Access-IS software meets all of the requirements of the legislation such as image data store; it provides digitised data eliminating all of the paper based process.

Contacts

Access-IS
Andrew Covey
Marketing Manager
+44(0)1189663333
Andrew.Covey@access-is.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr