14:48 uur 04-10-2017

Spirent VisionWorks geselecteerd door mobiele tier-1-provider

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Spirent Communications plc (LSE:SPT), wereldleider in systemen die lifecycle services waarborgen, heeft vandaag bekendgemaakt dat een tweede tier-1-providers zijn VisionWorks Mobility Service Assurance (MSA) heeft geselecteerd voor landelijke installatie. De implementatie ter waarde van meerdere miljoenen dollars begint in het vierde kwartaal vna 2017 en loopt tot 2018. Het systeem VisionWorks MSA versnelt de zoektocht naar en oplossing van serviceproblemen, zoals trage doorstroom van data bij mobiele providers. Het systeem levert ongeëvenaarde functies voor proactieve tests van de servicekwaliteit binnen complete mobiele netwerken en het vaststellen van correlaties, zodat de bron van serviceproblemen kan worden vastgesteld.

 

 

Spirent VisionWorks Selected by Tier-1 Mobile Operator

Multi-Million Dollar Deployment of Mobility Service Assurance Solution Begins in Q4 2017

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Spirent Communications plc (LSE:SPT), a world leader in lifecycle service assurance solutions, today announced a second tier-1 mobile operator has selected its VisionWorks Mobility Service Assurance (MSA) solution for national deployment. The multi-million dollar deployment will begin in Q4 2017 and extend into 2018. The VisionWorks MSA solution dramatically accelerates identification and resolution of service issues such as poor data throughput for mobile operators. The solution offers an unprecedented ability to proactively test service quality across the end-to-end mobile network and then correlate the results to isolate the root causes of service issues.

The VisionWorks MSA solution enables mobile operators to rapidly launch new network functions and services, reduce operational costs and improve service quality. These benefits are achieved through automation of testing and troubleshooting processes which have historically been highly manual. The solution consists of analytics and controller modules, together with active test agents deployed in the radio network, core network, and customer service locations nationwide. The analytics and controller modules completely automate testing processes such as verification of end user service quality and isolation of problems to a specific network segment. Automation of network and test functions is a critical element of long term operational success as mobile operators adopt virtualization and 5G technology.

“Our VisionWorks Mobility Service Assurance solution has now been selected by two tier-1 mobile operators,” said Dave Stehlin, General Manager of Lifecycle Service Assurance at Spirent. “Our initial deployment of VisionWorks is assuring mobile network VPN services for hundreds of enterprise customers and is actively being expanded to support thousands of enterprise customers by year end. We see strong, growing demand for assurance solutions based on active testing, because they provide a superior ability to proactively detect issues and isolate root causes.”

The VisionWorks MSA solution is part of a suite of Lifecycle Service Assurance (LSA) solutions from Spirent. Spirent LSA solutions automate testing and assurance workflows across the service lifecycle, accelerating service innovation and reducing operational costs. To learn more about Lifecycle Service Assurance and VisionWorks please visit https://www.spirent.com/Solutions/Service-Assurance.

About Spirent Communications plc

Spirent Communications plc. (LSE: SPT), a global leader in test and measurement, offers an extensive portfolio of solutions to test data centers, cloud computing and virtualized environments, high speed Ethernet networks and services, wireless networks and devices, network and application security, and positioning technologies. For more information, visit https://corporate.spirent.com/About-Us.

Contacts

Americas
SS PR
John Nelson, +1-847-415-9081
spirent@sspr.com
or
Asia Pacific
Spirent Communications
Janet Peng, +86 (10) 82330055 x160
janet.peng@spirent.com
or
Europ e
Spirent Communications
Simon Loe, +44 (0) 7850 205885
simon.loe@spirent.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr