16:21 uur 04-10-2017

PlayNetwork en TouchTunes benoemen Pascal de Mul tot Managing Director, EMEA

Voormalig bestuurslid van Spotify en Deezer aangesteld om wereldwijde groei voor gefuseerde bedrijf in Europa en daarbuiten te versnellen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– PlayNetwork en TouchTunes, recent gefuseerd en daardoor de toonaangevende wereldwijde aanbieder van muziek en branded media, hebben vandaag de benoeming van Pascal de Mul bekendgemaakt als Managing Director, EMEA. In Londen zal De Mul de operationele efficiëntie vergroten en agressieve bedrijfsgroei stimuleren in EMEA voor het gefuseerde bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20171004005780/nl/

Met meer dan 20 jaar bewezen leiderschap in de branche, heeft De Mul aanzienlijke ervaring in commerciële ontwikkeling, muziek en technologie, met functies bij Philips, TRAFI, Spotify en meest recent Deezer, waar hij verantwoordelijk was voor internationale groei en productinnovatie.

“Tijdens deze tijden van snelle groei en digitale transformatie van onze branche, zijn we enthousiast om iemand met Pascal’s kaliber in ons team te verwelkomen,” zei Craig Hubbell, President en CEO, PlayNetwork. “Pascal’s globale en plaatselijke expertise zorgen ervoor dat hij unieke kwaliteiten heeft die kunnen helpen bij het voldoen aan de groeiende vraag in EMEA voor onze branded consumer engagement-oplossing. Deze oplossing creëert unieke waarde voor klanten en exploitanten die we in deze markt van dienst zijn.”

“Het doet me veel plezier om me te kunnen aansluiten bij het PlayNetwork en TouchTunes team in een opwindende tijd zoals deze. De markt voor sociale muziek wordt onvoldoende bediend in Europa, en wordt pas sinds kort volledig erkend voor het plezier die het consumenten biedt en de voordelen dat het heeft voor merken,” voegde De Mul toe. “Ik ben blij dat ik in staat ben om mijn bijdrage te leveren aan dat avontuur, en kijk ernaar uit om mijn passie voor muziek met vele bedrijven in Europa te delen.”

Over PlayNetwork en TouchTunes

PlayNetwork en TouchTunes zijn gefuseerd en vormen nu samen de werelwijde marktleider voor muziek en branded media-ervaringen. Gezamenlijk is het bedrijf bezig met vernieuwing van de manier waarop bedrijven muziek, originele content, AV systemen, technolgie en prestatie-inzichten gebruiken om sociale interactie en consumentenengagement te verhogen op locatie, op apparaten en daarbuiten. De gecombineerde onderneming heeft meer dan 450 klanten, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen en luxe-merken, en bereikt meer dan 100 miljoen consumenten in meer dan 185.000 locaties in meer dan 125 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PlayNetwork en TouchTunes
Nicole Rikkinen
VP, Marketing
nrikkinen@playnetwork.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr