15:52 uur 28-09-2017

Fleet24.nl moderniseert: vanaf nu in responsive webdesign

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Fleet24.nl presenteert zichzelf in een nieuw uiterlijk. De Delticom-webshop voor vrachtwagenparken heeft zijn aanwezigheid op internet vernieuwd en is nu geoptimaliseerd voor de weergave op mobiele eindapparaten. „Responsive Webdesign“ wordt de techniek genoemd waarmee websites hun lay-out aan de verschillende beeldschermafmetingen aanpassen. Zo wordt gegarandeerd dat alle inhoud ook op een klein scherm, zoals op de display van een smartphone of tablet, goed herkenbaar blijft. En dus is ook de mobiele toegankelijkheid van Fleet24.nl net zo gemakkelijk en overzichtelijk als u gewend bent. De klanten van Flotten kunnen dus gemakkelijk inkopen – en indien nodig rechtstreeks vanuit hun voertuig.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170928005810/nl/

Fleet24.nl is nu ook geoptimaliseerd voor weergave op mobiele eindapparaten (Photo: Business Wire)Fleet24.nl is nu ook geoptimaliseerd voor weergave op mobiele eindapparaten (Photo: Business Wire)

„Steeds meer mensen maken met mobiele apparaten gebruik van internet. En dan bezoeken ze natuurlijk ook autowebsites. Fleet24.nl moet voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te bedienen zijn. – met de aanpassing van de webshop naar responsive webdesign kunnen we nog beter inspelen op de eisen,“ aldus Andreas Faulstich, hoofd B2B bij Delticom.

Fleet24.nl richt zich op de zakelijke markt met grote en kleine wagenparken, en biedt efficiënte oplossingen die speciaal op hun behoeften en eisen zijn afgestemd. Zakelijke klanten vinden in de webshop een omvangrijke keuze aan banden voor personenauto‘s, vrachtwagens en motoren, maar ook speciale banden, hoogwaardige onderdelen en accessoires – waarvan er ook nog eens een groot aantal op voorraad is. Nog een extra service is het grote netwerk aan montagepartners: Indien gewenst wordt de bestelling rechtstreeks naar een partnergarage in de buurt geleverd, waar banden of onderdelen op een vakkundige manier worden gemonteerd.

Op internet te vinden op: www.flotten24.dewww.flotten24.chwww.flotten24.atwww.flotten-24.ch,www.fleettyres24.co.ukwww.fleet24.nlwww.fleet24.fiwww.flotte24.frwww.flota24.es,www.flotta24.it www.fleet24.nowww.fleet24.dkwww.fleet24.sewww.fleetbusiness24.com

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
o
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr