15:51 uur 26-09-2017

Proton OnSite krijgt order in het kader van ‘s werelds grootste deal inzake elektrolytische PEM-cellen voor waterstofcentrales

WALLINGFORD, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Proton OnSite, dochteronderneming van Nel ASA uit de Noorse hoofdstad Oslo (Nel, OSE: NEL), heeft een order gekregen voor de vierde elektrolytische cel uit Serie M, die megawatts aan energie uit waterstof genereert. De order maakt deel uit van een overeenkomst met Guangdong Synergy Hydrogen Power Technology Co., Ltd. (Synergy) over de levering van dertien elektrolytische cellen uit de Serie M. De oorspronkelijke overeenkomst tussen Proton OnSite en Synergy met betrekking tot de 13 PEM-systemen heeft een totale waarde van iets meer dan 22 miljoen dollar, inclusief installatie en aanverwante dienstverlening. Binnen die overeenkomst is Proton aangewezen als exclusieve leverancier van elektrolytische cellen aan Synergie. De installatie en inwerkingstelling van de overige units staan gepland in het vierde kwartaal van 2017 en heel het jaar 2018.

 

Proton OnSite Receives Additional Order as Part of The World’s Largest PEM Hydrogen Electrolyzer Deal

WALLINGFORD, Conn.–(BUSINESS WIRE)– Proton OnSite, a wholly owned subsidiary of Nel ASA, Oslo Norway (Nel, OSE:NEL) announced that it has received an order for the fourth M Series, Megawatt scale hydrogen electrolyzers in a thirteen M Series delivery agreement with Guangdong Synergy Hydrogen Power Technology Co., Ltd. (“Synergy”). The original agreement between Proton OnSite and Synergy for 13 PEM megawatt systems, and naming Proton as the exclusive supplier of electrolyzers to Synergy, has a total value including installation and associated services of just over USD 22 million. Installations and commissioning of the remaining units are planned for Q4, 2017 and through CY 2018.

“We are pleased to have received another follow-on order under the exclusive agreement with Synergy. This continues to show the strong partnership for our hydrogen electrolyzers for FCEV bus fueling with Synergy and the Yunfu government in the Guangdong Province of China. We are well poised to support the hydrogen needs for the rapidly growing commitments being made in China for heavy duty fuel cell trucks and busses while working on also supplying our complete hydrogen refueling solutions to the Chinese market,” says David Bow, Senior Vice President, Sales and Marketing.

For further information please visit: http://ww2.protononsite.com/4thmserieschina0917.

Contacts

For Proton OnSite:
Chris Van Name, +1-203-678-2132
Director Corporate Marketing
or
Bjørn Simonsen, +47 971 79 821
VP Market Development and Public Relations

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr