13:53 uur 22-09-2017

Mobiel rollenspel (role-playing game, RPG) ‘King’s Raid’ geïntroduceerd op Europese markten

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Mobiele RPG ‘King’s Raid’ die in februari in Korea, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië is gelanceerd, wordt deze maand officieel gelanceerd op Europese markten (Google Play en Apple App Store).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170922005013/nl/

Mobile RPG King’s Raid is officially launching in European Markets (Google Play and Apple App Store) ... Mobile RPG King’s Raid is officially launching in European Markets (Google Play and Apple App Store). It is a Character Collection mobile RPG game full of charming characters and high-end graphics. It includes real-time PvP and large scale Raid content. King’s Raid was launched in February in Korea, North America, and SEA. King’s Raid developed by Vespa Interactive went viral and became a hot Mobile RPG even with limited marketing and lack of brand recognition. As it slowly made the charts in Popularity and Grossing Sales in both markets, it succeeded in reaching the Top 5 in both major App markets in Korea within a month. (Graphic: Business Wire)

‘King’s Raid’, een echte RPG, is een mobiele RPG met een verzameling karakters, vol charmante karakters en hoogwaardige graphics. Het is ontwikkeld en wordt geleverd door Vespa Interactive, een ambitieuze onderneming in de wereld van games.

De markt voor RPG’s is de thuisbasis voor veel grote uitgevers, zoals Netmarble, NEXON en NCSOFT. Het is ook een van de meest concurrerende markten in de mobiele Koreaanse markt.

‘King’s Raid’ ontwikkeld door Vespa Interactive ging echter viraal en werd een populair mobiele RPG, ondanks de beperkte marketing en gebrek aan merkbekendheid. Terwijl het langzaam de top haalde qua populariteit en omzet in beide markten, slaagde het er binnen een maand in de top 5 te halen in beide grote app-markten in Korea.

Momenteel ondersteunt ‘King’s Raid’ de Engelse en Koreaanse taal en bij de lancering in Europa komen daar DuitsFrans en Russisch bij. Er zijn plannen voor de ondersteuning van Spaans en Portugees in de toekomst.

Een enorm verhaal en prachtige graphics

King’s Raid is een verhaal over Kasel, de held die is gekozen door de Holy Sword Aea, en zijn kompanen. Het verhaal bestaat uit diverse hoofdstukken die gedurende het verloop van het spel op natuurlijke wijze worden afgewerkt.

Elk hoofdstuk heeft diverse stappen gelinkt aan het scenario. Als een bepaald deel voor het eerst gespeeld wordt, worden er geanimeerde tussenscenes getoond. Er zijn ook sub-verhalen voor helden buiten het hoofdverhaal.

‘King’s Raid’, dat is ontwikkeld in Unity 3D, is een spel met hoge kwaliteit met een grote wereldkaart en spectaculaire vechtscenes. Gigantische draken en enge monsters komen voorbij terwijl de helden soepele gevechtsbewegingen en gedetailleerde gezichtsuitdrukkingen hebben.

Real Time PvP en grootschalige aanvalscontent

De hoofdinhoud van ‘King’s Raid’ omvat real-time PvP en aanvallen. In tegenstelling tot de meeste andere mobiele RPG’s die geen realtime PvP bieden, kunnen spelers in ‘King’s Raid’ een deck van 4 helden maken om het gevecht met een andere speler aan te gaan, zodat heldencombinaties, timing vaardigheden en uitrusting maximaal strategisch kunnen worden ingezet.

Raids (aanvallen) zijn situaties waarbij 2 of 3 gebruikers samen moeten werken om op draken of andere enge wezens te jagen, waardoor nog meer actie en strategie ontstaat, zodat het spel zijn naam eer aandoet.

Eindeloze updates van nieuwe verhalen en systemen

Vespa Interactive, die veel ervaring heeft in het concept van vermaak, blijft ‘King’s Raid’ steeds weer vernieuwen.

Vespa Interactive verzamelt gebruikersfeedback voor de updates; lost diverse bugs op; verbetert de spelervaring en voegt nieuwe karakters en kleding toe, en introduceert ook nieuwe World Boss Raids en andere grootschalige content. Vespa Interactive plant de uitgave van nieuwe events en content.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vespa Interactive
Hugo Shin, +82-70-4015-7789
press@vespainteractive.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr