10:19 uur 22-09-2017

CyberOptics lanceert softwarepakket voor coördinatenmeting voor nieuw hoge snelheid SQ3000™ CMM-systeem

Bereikt zeer accurate coördinatenmetingen significant sneller dan traditionele machines voor coördinatenmeting (CMMs)

MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)– CyberOptics Corporation (Nasdaq: CYBE), een vooraanstaande wereldwijde ontwikkelaar en fabrikant van hoge-precisie 3D-oplossingen voor sensortechnologie, lanceert nieuw SQ3000™ 3D CMM (Coordinate Measurement)-systeem, aangedreven door Multi-Reflection Suppression (MRS)-technologie en CyberCMM™, een nieuw compleet softwarepakket voor coördinatenmeting.

In een lab of productieomgeving, is het SQ3000 CMM-systeem snel en zeer accuraat, met herhaalbare en reproduceerbare metingen voor metrologische toepassingen in de fabricage van een grote verscheidenheid aan producten zoals PCBs, halfgeleiders en consumentenelektronica.

De baanbrekende MRS-technologie van CyberOptics kan worden gebruikt voor 3D geautomatiseerde optische inpectie (AOI), en zowel 3D geautomatiseerde optische metingen (AOM) als 3D coördinatenmetingen (CMM) – veel meer dan een inspectieresultaat geslaagd of gefaald.

“We koppelen onze gepatenteerde MRS-sensortechnologie met een robuuste capaciteit voor coördinatenmetingen, die superieure nauwkeurigheid biedt bij snelheden die ondenkbaar waren bij traditionele CMMs”, zei dr. Subodh Kulkarni, President en CEO, CyberOptics. “Het is een kwestie van seconden, in plaats van uren.”

CyberCMM, een uitgebreid pakket van CMM-tools, biedt 100 procent hoogwaardige metingen op alle kritische punten veel sneller dan een traditionele CMM, waaronder coplanariteit, afstand, hoogte en datum X, Y, om er een paar op te noemen. Een snelle en eenvoudige installatie kan in minder dan een uur worden uitgevoerd voor het programmeren van complexe toepassingen, vergeleken met een langzame installatie die veel tijd van ingenieurs vergt en normaal gesproken meerdere aanpassingen vereist met traditionele CMMs.

De nieuwe hogesnelheid SQ3000 3D CMM, een uitbreiding van het SQ3000 platform met MRS dat als beste in zijn klasse wordt gezien, zal worden gedemonstreerd bij productronica 2017, van 14-17 november op de Messe München in Duitsland in Hall A4, Stand 239.

Over CyberOptics

CyberOptics Corporation (NASDAQ: CYBE) is een vooraanstaande globale ontwikkelaar en fabrikant van oplossingen voor sensortechnologie met hoge precisie. CyberOptics sensors worden gebruikt in metrologie voor algemene doeleinden en 3D-scanning, surface-mount technologie (SMT) en haflgeleidermarkten om de opbrengst en productiviteit significant te verbeteren. Door zijn toonaangevende technologieën optimaal te gebruiken, heeft het bedrijf zich strategisch als een wereldleider op het gebied van 3D precisiesensors gevestigd, wat CyberOptics in staat stelt beter door te dringen in zijn belangrijkste verticale markten. CyberOptics is gevestigd in Minneapolis, Minnesota en is wereldwijd actief via zijn faciliteiten in Noord-Amerika, Azië en Europa.

Uitspraken over de verwachte prestaties van het bedrijf gaan over de toekomst en daarom is er sprake van risico’s en onzekerheden, onder andere, maar niet beperkt tot: marktcondities in de globale branche voor SMT en halfgeleider kapitaaluitrusting; de timing van bestellingen en leveringen van onze producten, in het bijzonder onze 3D AOI-systemen met MRS; toenemende prijsconcurrentie en prijsdruk op onze productverkoop, in het bijzonder onze SMT-systemen; het niveau van orders van onze OEM-klanten; de beschikbaarheid van onderdelen vereist om klantenorders te voldoen; onverwachte uitdagingen in de productontwikkeling; het effect van mondiale gebeurtenissen op onze verkoop, waarvan de meerderheid buitenlandse klanten betreft; productintroducties en prijsstelling door onze concurrenten; het succes van onze 3D-technologie initiatieven; het succes van CyberGage360; en andere factoren uiteengezet in de deponeringen van het bedrijf bij de Securities and Exchange Commission.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CyberOptics Corporation
Carla Furanna, 952-820-5837

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr