11:24 uur 20-09-2017

SevOne onthult krachtig gegevensplatform waarmee analyse en automatisering voor beheer van cloud en virtuele infrastructuur mogelijk zijn

Het eerste platform geoptimaliseerd voor multi-cloud implementatie maakt volgende generatie initiatieven mogelijk, waaronder NFV, SDN en SD-WAN

BOSTON–(BUSINESS WIRE)– SevOne, een toonaangevende leverancier van netwerk- en infrastructuurbeheeroplossingen, heeft vandaag het SevOne Data Platform onthuld. Dit nieuwe, flexibele cloud-native platform ondersteunt SevOne’s nieuwe suite van uitgebreide en schaalbare netwerk- en infrastructuurbeheeroplossingen en sluit moeiteloos aan op vooraanstaande business intelligence-, analyse- en automatiseringspakketten. Het SevOne Data Platform vereenvoudigt de extractie, verrijking en analyse van netwerk- en machinegegevens in multi-leverancier omgevingen, waarbij ruwe data worden omgezet in bruikbare realtime inzichten om te voldoen aan de flexibiliteit en efficiëntie van complexe organisaties.

De grootste CSP’s, ondernemingen en MSP’s ter wereld ontwikkelen zich van fysieke infrastructuren tot door software bepaalde en geautomatiseerde cloudgerichte technologieën, zoals SDN, SD-WAN en NFV, om te kunnen concurreren en te winnen in de aangesloten wereld. Deze bedrijven moeten hun digitale platforms transformeren om de behendigheid van de nieuwe zakelijke dienstverlening drastisch te verhogen, met behoud van de hoogste niveaus van efficiëntie en betrouwbaarheid.

“We zetten ons in om klanten te helpen innovatie te versnellen en een concurrentievoordeel te behouden door vereenvoudigd beheer en kostenbeheersing,” aldus Shawn Hakl, VP Product & New Business Innovation bij Verizon Enterprise Services. “Met de toevoeging van SevOne aan het Virtual Network Services-portfolio van Verizon krijgen onze klanten een volledige beheer- en analyseweergave die werkt in een multi-leverancier omgeving.”

Het SevOne Data Platform omvat het eerste van diverse nieuwe en zeer verwachte opties uit het modulaire aanbod: SevOne Data Engine, SevOne Data Insight en SevOne Data Bus. Met deze innovatieve modules levert SevOne het meest uitgebreide, schaalbare en cloud-native netwerk en infrastructuurbeheerplatform van de industrie. Het elimineert belemmeringen voor innovatieve bedrijven die willen overgaan naar de gevirtualiseerde netwerken en clouddiensten van vandaag de dag.

  • SevOne Data Engine bouwt voort op het bewezen vermogen van SevOne om ‘alle gegevens’ op drager- en webschaal te verzamelen om te voldoen aan de behoeften van ‘s werelds grootste netwerken en datacenters. Het transformeert machinegegevens van meerdere leveranciers in bruikbare realtime inzichten om tegemoet te komen aan de behoeften op het gebied van behendigheid, betrouwbaarheid en zakelijke efficiëntie van grote ondernemingen, CSP’s en MSP’s.
  • SevOne Data Insight transformeert fysieke en virtuele operationele beheeromgevingen door middel van aanpasbare visualisaties en flexibele, deelbare workflows die voorzien in het juiste inzicht aan de juiste persoon op het juiste moment.
  • SevOne Data Bus stelt klanten in staat hun netwerk- en infrastructuurgegevens te verbinden met externe gegevensmeren, BI-pakketten en automatiseringscontrollers via realtime streams, waardoor de waarde van hun gegevens verder gaat dan die van de traditionele operationele silo’s.

“Het SevOne Data Platform is een belangrijke component in de digitale transformatie van ‘s werelds toonaangevende netwerk- en datacenterexploitanten,” stelde Jack Sweeney, CEO van SevOne. “Dankzij dit nieuwe cloud-native platformaanbod kunnen gebruikers de voorspellende kracht van machinegegevens gebruiken om realtime analyse en automatisering op schaal te leveren in overeenstemming met hun evoluerende bedrijfsdoelstellingen.”

“Naarmate de hedendaagse innovatieve bedrijven en dienstverleners nieuwere cloud-native en gevirtualiseerde netwerken omarmen, moeten de methoden waarmee ze netwerk- en machinegegevens extraheren en op basis waarvan ze beslissingen nemen verder evolueren,” verklaarde Jim Duffy, Senior Analyst voor het Networking Channel bij 451 Research. “Het vermogen van het SevOne Data Platform om workflows aan te passen en te delen bepaalt de richting in deze evolutie.”

SevOne Data Insight en SevOne Data Bus zijn nu beschikbaar, en SevOne Data Engine wordt later dit jaar verzonden.

Over SevOne

SevOne levert het meest uitgebreide netwerk- en infrastructuurbeheerplatform aan de grootste CSP’s, ondernemingen en Managed Service Providers (MSP’s) ter wereld. SevOne extraheert, verrijkt, deelt en visualiseert netwerk- en infrastructuurbeheergegevens en voorziet organisaties zo van realtime bruikbaar inzicht waardoor ze kunnen concurreren en winnen in de hedendaagse aangesloten wereld.

De SevOne-familie van producten en oplossingen biedt volledige zichtbaarheid in complexe, volgende generatie infrastructuren, zoals door software bepaalde netwerken, georkestreerde containers en cloudtechnologieën. Dit maximaliseert de efficiëntie van de werkzaamheden, optimaliseert de prestaties van het netwerk en zorgt voor een grotere zakelijke behendigheid en de betrouwbaarheid die door de klanten vereist wordt voor het leveren van de nieuwste diensten.

SevOne is een particulier bedrijf met hoofdkantoor in Boston, MA. Ga voor meer informatie naar www.sevone.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SevOne Corporate Communications
Jill St. George, 508-509-8213
jstgeorge@sevone.com
of
The Jaxson Group (voor SevOne)
Peter Gorman, 617-669-4329
peter@jaxsongroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr