11:24 uur 20-09-2017

Andersen Global breidt uit naar Uruguay

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt de uitbreiding naar Uruguay aan via een samenwerkingsovereenkomst met Fischer & Schickendantz, een van de toonaangevende juridische bedrijven in het land. De toevoeging van Fischer & Schickendantz is een voortzetting van de uitbreiding en robuuste aanwezigheid van Andersen Global in de regio Latijns-Amerika. Het team wordt geleid door Managing Partner, Juan Federico Fischer.

“De toevoeging van Juan Federico en de medewerkers bij Fischer & Schickendantz brengt een nieuwe dimensie aan ons team en onze zakelijke ontwikkelingen in Zuid-Amerika, terwijl we aanvullende diensten in de regio kunnen aanbieden”, zei Andersen Tax CEO Mark Vorsatz. “Uruguay is de volgende grote stap in onze bedrijfsgroei en het is een uitstekende toevoeging voor Andersen Global. De mogelijkheid om een volledig pakket aan diensten in Uruguay te kunnen aanbieden geeft significante voordelen, vooral gezien hun grote clientèle over de grens en de groei van Uruguay op het gebied van buitenlandse investeringen en de gelijke behandeling die het land biedt aan zowel buitenlandse als lokale investeerders.”

Fischer & Schickendantz is opgericht in 2009 en is gegroeid tot 60 medewerkers in juridische zaken, belasting en accountancy. Het bedrijf biedt diensten aan zakelijke leiders, zowel in Uruguay als wereldwijd en is verdeeld in de volgende basisonderdelen: Corporate (Bedrijven), Real Estate (Onroerend goed), Litigation (Rechtsgeschillen), Tax & Incorporation (Belasting & Ondernemingen oprichten/samenbrengen in een nv), Immigration Law (Immigratiewetten) en Agribusiness. De professionals van Fischer & Schickendantz bieden diensten op een aantal gebieden, waaronder fusies en overnames, contracten, investeringen in landbouwgrond, accountancy, openbaar recht, geschillen en arbitrage, en mijnbouw.

Juan Federico Fischer legde uit: “De cultuur van ons bedrijf richt zich op de toewijding aan service en wij streven ernaar om op innovatieve wijze te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Dit streven stelt ons in staat om te groeien en ons bereik binnen Latijns-Amerika en internationaal uit te breiden. Onderdeel uitmaken van Andersen Global is een enorme kans voor onze klanten, ons bedrijf en onze mensen, en het is een toevoeging aan de huidige diensten die we aanbieden.”

Andersen Global heeft wereldwijd een aanwezigheid op 70 locaties en meer dan 2.000 professionals via aangesloten firma’s en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr