17:28 uur 19-09-2017

Actie Bikerzomer 2017: Laatste kans op prachtige prijzen van Motorbandenmarkt.nl

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Motorbandenmarkt.nl wil het weten: Al voor de vijfde opeenvolgende keer vraagt de tweewieler-webshop motorrijders uit tien Europese landen naar hun reisplannen, favoriete doelen en verste ritten in de bikerzomer van 2017. Onder de deelnemers van de enquête verloten Motorbandenmarkt.nl en haar partnershops topprijzen, die elk bikerhart sneller laten slaan, bijvoorbeeld tegoedbonnen voor nieuwe motorbanden, een GARMIN-navigatiesysteem voor motoren en een GoPro-camera inclusief helmhouder. Alle info en de link naar de enquête zijn hier te vinden: www.motorbandenmarkt.nl/Promotie_Biker_Summer.html. De Actie Bikerzomer 2017 loopt nog tot en met 30 september 2017 – doe dus snel mee en vertrek perfect uitgerust voor de volgende motorrit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170919006128/nl/

Actie Bikerzomer 2017: Laatste kans op prachtige prijzen van Motorbandenmarkt.nl (Photo: Business Wi ... Actie Bikerzomer 2017: Laatste kans op prachtige prijzen van Motorbandenmarkt.nl (Photo: Business Wire)

Nog meer motortoebehoren vindt u in de webshop van Motorbandenmarkt.nl. Hier heeft de klant een grote keuze aan banden van alle bekende merken en types, van hoogwaardige premium-merken tot sterke kwaliteitsbanden. Op die manier vindt elke motorrijder het passende product voor zijn persoonlijke eisen en voorkeuren en kan hij goed uitgerust aan de bikerzomer van 2017 beginnen.

Over Motorbandenmarkt.nl

Of het nu om banden voor choppers, sport-en toermotoren of scooters gaat: In het assortiment van deze gerenommeerde webshop vinden motorrijders alles wat hun hartje begeert. Accessoires als slangen voor motoren of motorolie completeren het tweewielerassortiment van Delticom. Het portfolio van de motorbandenspecialist reikt van alle gevestigde premium fabrikanten voor motorbanden, zoals Metzeler, Pirelli, Continental, Dunlop, Bridgestone en Michelin tot gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Heidenau, Avon, Maxxis of Mitas.

Online shop voor eindklanten: www.Motorbandenmarkt.nl

Andere online shops in Europa: www.MotorradreifenDirekt.de (DE), www.MotorradreifenDirekt.at(AT), www.MotorradreifenDirekt.ch (CH), www.pneus-moto.fr (FR), www.moto-pneumatici.it (IT), www.neumaticosdemoto.es (ES), www.moto-tyres.co.uk (UK) en andere.

Online shop voor vakhandelaars: www.probanden.nl

Over het bedrijf: www.delti.com

Contacts

insignis Agentur für
Kommunikation GmbH (GPRA)
Henning Jahns
Tel.: +49-511-132214-14
Fax: +49-511-132214-99
delticom@insignis.de
of
Delticom AG
Anne Lena Peters
Tel.: +49-511-93634-8909
Fax: +49-511-93634-8301
anne.lena.peters@delti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr