13:53 uur 15-09-2017

SMK Electronics onthult geavanceerde kracht-gevoelige set-top box afstandsbedieningen op IBC 2017

Met behulp van quantum tunneling composiettechnologie, bieden New SMK afstandsbedieningen een tast- en krachtgevoelige gebruikersinterface

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– SMK Electronics (Europe) Ltd., een afdeling van SMK Corporation (Japan) heeft vandaag bekend gemaakt dat het, door de uitbreiding van samenwerking met Peratech Holdco Ltd, een nieuwe tastgevoelige afstandsbediening zal onthullen op IBC 2017 (Amsterdam RAI Exhibition Center, 14 – 18 september, stand #5.B64).

SMK’s nieuwe set-top afstandsbedieningen gebruiken Peratech’s prijsbekroonde QTC® technologie om een geweldige ervaring te bieden voor de thuisgebruiker. De knoppen van de afstandsbediening en directionele pads hebben enkel aanraking nodig om commando’s te versturen, zonder de vochtigheidsbeperkingen en accidentele invoerfouten die gebruikelijk zijn bij capacitieve afstandsbedieningen. Door integratie van QTC zijn SMK’s geavanceerde afstandsbedieningen zowel tast- als krachtgevoelig: met een lichte druk voor snel doorspoelen op dubbele snelheid, een gemiddelde druk voor snel doorspoelen op vierdubbele snelheid en hard drukken om naar het volgende hoofdstuk of aflevering te gaan. Ontworpen voor gebruik met de blote hand of handschoenen, zijn SMK’s tastgevoelige afstandsbedieningen ook zeer energie-efficiënt–met een batterijlevensduur van tot 500% lang dan capacitieve afstandsbedieningen.

“In onze pogingen om de abonnee met de leukste, krachtigste entertainmentervaring mogelijk te voorzien, onderzoeken we constant nieuwe interfacetechnologieën voor integratie in onze geavanceerde set-top afstandbedieningen,” zei Patrick Delanoeije, vice-directeur, SMK Electronics (Europe) Ltd. “Met behulp van QTC-technologie zijn onze nieuwe afstandsbedieningen zowel tast- als krachtgevoelig—waardoor een groot aantal geavanceerde interfaceopties mogelijk wordt. We verheugen ons op het bekijken van deze nieuwe oplossing met onze klanten in de EU gedurende de komende maanden.”

Over SMK Electronics Europe, Ltd.

SMK Electronics (Europe) Ltd. is een divisie van SMK Corporation, een wereldleider op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en fabricage van elektronische componenten waaronder RF modules, miniatuur connectiesystemen, OEM-afstandsbedieningen en andere elektronische componenten en touchpanelen. SMK heeft wereldwijd 5 R+D centra, 8 fabrieken en meer dan 35 verkoopkantoren en is in een unieke positie om oplossingen voor thuisautomatisering te ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren. Ga voor meer informatie naar www.smkeurope.com.

QTC® is een geregistreerd handelsmerk van Peratech Holdco Ltd. Alle andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SMK Electronics Europe, Ltd.
Huw Waters, 01934 312750
hwaters@smkeurope.com
of
SMK Electronics
Keith M. Roberts
Kantoor: 001 (805) 987-6662 x 303
Mobiel: 001 (805) 312-5546
kroberts@smkusa.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr