18:08 uur 14-09-2017

Yeastar opent bètaprogramma voor haar nieuwe cloud PBX

XIAMEN, China & DALLAS–(BUSINESS WIRE)– Yeastar (www.yeastar.com), een toonaangevende fabrikant van VoIP PBX-systemen en VoIP gateways, opent vandaag het bètaprogramma voor haar gloednieuwe, functierijke Cloud PBX, de eerste cloudgebaseerde IP-PBX van haar productlijn. Yeastar Cloud PBX heeft een groot aantal geavanceerde functies meegekregen van zijn voorganger, de S-SerieS VoIP PBX, de robuuste IP-PBX van Yeastar die ter plekke geïmplementeerd wordt. Het biedt een hoge functionaliteit, naast centrale beheersbaarheid en uitstekende schaalbaarheid die profiteren van de cloud.

Yeastar Cloud PBX biedt een krachtig Yeastar Management Plane (YMP) en gemakkelijk in te zetten specifieke PBX-instanties voor oplossingsleveranciers en telecomresellers om gemakkelijk hun PBX-bedrijf op te starten. Yeastar Cloud PBX erft de essentie van onze robuuste, ter plekke geïnstalleerde IPPBX die de afgelopen elf jaar is verbeterd en zich ontwikkeld heeft tot een schaalbaar, betrouwbaar en volwaardig communicatiedienstenplatform.

Hoogtepunten van Yeastar Cloud PBX:

  • Oplossingsleveranciers en telecomresellers kunnen hun voordeel doen met YMP om hun gehoste PBX-bedrijf gemakkelijk te starten.
  • Biedt probleemloze creatie en beheer van PBX-instanties, evenals een dashboard met uitgebreide weergave van de YMP-status.
  • De capaciteit, inclusief gebruikers en gelijktijdige gesprekken, kan flexibel en moeiteloos worden vergroot of verminderd voor elke afzonderlijke instantie.
  • Blijf verbonden met Linkus Mobile Client, die externe en reizende medewerkers ondersteunt met constante connectiviteit.
  • Een schat aan functies die het bedrijf verbeteren is ontworpen om het volledige spectrum van uw zakelijke vereisten aan te pakken.

“Nu cloudtechnologie overal de dienst begint uit te maken, houdt Yeastar de traditie van innovatie in leven om de volgende generatie cloudtelefonie te leveren. Met uitgebreide functiesets, naadloze schaalbaarheid en gecentraliseerd beheer gaat YMP verder dan uw verwachtingen,” aldus Alan Shen, CEO van Yeastar. “Het Yeastar-team is toegewijd aan het voldoen aan zeer specifieke en persoonlijke zakelijke behoeften. Daarom openen we dit bètaprogramma om feedback te vragen en ons aanbod beter te maken.”

De bètatesterselectie loopt tot half oktober en de bètatestperiode is de rest van dit jaar. De officiële release van Yeastar Cloud PBX staat gepland voor het 1e kwartaal van 2018. Yeastar nodigt enthousiastelingen uit om deel te nemen aan dit programma om feedback te geven, zodat Yeastar dit product goed kan afstemmen om te presteren volgens de marktstandaard.

Meer details over Yeastar Cloud PBX vindt u hier. De bètatesterapplicatie begint vandaag; iedereen die Yeastar Cloud PBX wil uitproberen kan hier meer lezen over het bètaprogramma lezen of zich hier direct aanmelden.

Over Yeastar

Yeastar is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve telecommunicatieapparatuur, waaronder VoIP PBX-systemen en VoIP gateways voor de SMB. Yeastar is opgericht in 2006 en heeft zich gevestigd als wereldleider in de telecommunicatie-industrie met 1.100 kanaalpartners en meer dan 100.000 klanten wereldwijd. Yeastar-producten zijn consistent in de industrie erkend voor hun hoge prestaties en innovatie. Voor meer informatie over Yeastar of om een Yeastar-partner te worden, kunt u terecht op https://www.yeastar.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yeastar Information Technology Co., Ltd.
AVIVA LI, +86-592-5503301 Ext: 6090
marketing@yeastar.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr