19:11 uur 13-09-2017

Andersen Global benoemt Andrea De Vecchi en Paolo Mondia tot co-managing partners voor de Europese regio

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global maakt met trots de benoeming van Andrea De Vecchi en Paolo Mondia als co-managing partners voor de Europese regio bekend. Andrea en Paolo zijn respectievelijk de managing partners voor Andersen Tax & Legal in Italië en Andersen Tax in Lugano. Ze zullen nauw samenwerken om de Europese activiteiten en de groei van zowel de regio als de organisatie als geheel te managen.

“Ik heb het sterkste vertrouwen in Andrea en Paolo en ze brengen allebei verschillende perspectieven en zichtwijzen naar deze functie”, deelde Global Chairman en Andersen Tax LLC CEO, Mark Vorsatz. “Ze hebben een significante rol gespeeld in onze discussies over onze organisatiestructuur en zijn katalysatoren geweest voor de enorme groei die we in deze korte periode hebben doorgemaakt. Hun lange geschiedenis van leiderschap en samenwerking, samen met hun uitstekende ervaring in de praktijk maken hen ideale kandidaten voor deze nieuwe functie.”

Andrea specialiseert in fusies en overnames, corporate group structurering en transactie-ondersteuning in Italië en in het buitenland. Hij heeft specifieke ervaring in verschillende sectoren, inclusief detailhandel, uitgeverijwezen, nieuwe economie, gastvrijheid, medicijnen, restaurants, mijnbouw, energie en vastgoed, en is bijzonder actief in juridisch advies, bedrijfsevaluatie, toezichthoudende en auditing activiteiten. Sinds 1993 heeft Andres gewerkt met de firma voor professionele services opgericht door zijn grootvader in 1925, die later Noda Studio werd, en tegenwoordig Andersen Tax & Legal in Italië is.

Poalo biedt fiscale en zakelijke adviesdiensten en adviseert individuen en bedrijven over belasting en zakelijke aangelegenheden op zowel nationaal als internationaal niveau. Hij heeft meer dan 25 jaar lang zijn eigen firma gerund, begonnen als Neofidaria SA als marktleider op het gebied van trust, en later zijn eigen firma opgericht, MDR Advisory Group, nu bekend als Andersen Tax in Lugano.

Andersen Global is een internationale associatie van aangesloten bedrijven die bestaat uit belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global is in 2014 opgericht door het Amerikaanse onderdeel Andersen Tax LLC en heeft nu wereldwijd meer dan 2.000 professionals en een aanwezigheid op 70 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Check out our twitter: @NewsNovumpr