18:04 uur 12-09-2017

Navisphere® Vision revolutioneert wereldwijd voorraadketenbeheer

C.H. Robinson onthult de volgende generatie wereldwijde zichtbaarheid en automatisering in één platform

MINNEAPOLIS–(BUSINESS WIRE)– Vandaag introduceert C.H. Robinson, een vooraanstaande externe logistiekaanbieder (3PL), een nieuwe innovatie met de lancering van Navisphere® Vision, een technologie voor de voorraadketen die in één platform real-time, wereldwijde zichtbaarheid biedt voor alle vormen van vervoer en alle regio’s. Door de volledige integratie van ervaren voorraadketenexperts, technologie van wereldklasse en klanteninzichten, vindt C.H. Robinson wereldwijde voorraadketens opnieuw uit door ze meer voorspelbaar, automatisch en efficiënt te maken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170912006198/nl/

Navisphere Vision breidt de krachtige en bewezen capaciteiten van C.H. Robinson’s gepatenteerde Navisphere technologieplatform verder uit. Microsoft, een klant van C.H. Robinson’s TMC afdeling, gebruikt Navisphere Vision sinds de alpha release in 2016.

“Navisphere Vision helpt ons de dingen te begrijpen die we voorheen niet konden begrijpen. Het biedt visualisatie die gegevens en de real-time events verbindt met wat er binnen onze voorraadketen gebeurt”, zei Alaina Hawkins, senior manager wereldwijde logistiek bij Microsoft. “Navisphere Vision helpt ons op een preciezer, real-time niveau beslissingen te nemen zodat we eventuele problemen kunnen oplossen, kunnen reageren op een minder willekeurige manier, voorspelbaarheid creëren in onze voorraadketen, en samenwerking verhogen zodat we onze producten op tijd aan klanten kunnen leveren. Het is buitengewoon krachtig.”

Naast real-time zichtbaarheid tot op het niveau van SKU’s, levert Navisphere Vision inzichten en impact van potentiële onderbrekingen door weer, verkeer of actuele gebeurtenissen, evenals voorspellende analyse om vervoerders te helpen betere, snellere beslissingen te nemen. Deze volgende generatie real-time zichtbaarheid van de voorraadketen stelt vervoerders in staat om klantenservice en kostencontrole te verbeteren door management van inventaris in beweging, proactieve statusupdates, beperking van onderbrekingen en risicobeheer. Vervoerders krijgen een eenvoudig overzicht van de hele wereldwijde inventaris voor de ondersteuning van kapitaalbehoeften en cash-to-cash cyclusbeheer. Toegang tot real-time, wereldwijde zichtbaarheid, in combinatie met nieuwe inzichten in de toeleveringsketen, geeft vervoerders nieuwe flexibiliteit, nauwkeurigheid en het vermogen om real-time beslissingen te nemen en zo de concurrentie een stap voor te blijven.

“De branche heeft al vaker zichtbaarheidstools voor voorraadketenbeheer gezien, maar Navisphere Vision vertegenwoordigt de volgende generatie”, zei Jordan Kass, directeur van TMC. “Het is niet alleen wereldwijd, maar Navisphere Vision gaat veel verder dan zichtbaarheid en helpt onze klanten onderbrekingen in de voorraadketen te voorspellen voordat ze plaatsvinden.”

“Deze oplossing biedt unieke voordelen voor onze klanten. Zijn vermogen om alle wereldwijde regio’s te bedienen in vormen van vervoer, evenals een laag voor potentiële onderbrekingen, biedt onze klanten krachtige gegevens, inzichten en geeft hen de mogelijkheid om snel veranderingen door te voeren”, zei Chad Lindbloom, chief information officer bij C.H. Robinson. “Navisphere Vision gebruikt API-technologie om alle andere voorraadketen- en informatiebronnen in een enkele locatie samen te voegen, waardoor onze klanten de meest gestroomlijnde, real-time oplossing mogelijk tot hun beschikking hebben. En het brengt een voor de logistiekbranche nieuwe standaard van machinaal leren en gegevenswetenschap.”

Meer informatie over Navisphere Vision is beschikbaar op www.chrobinson.com/NavisphereVision.

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het verbeteren van wereldwijde handel door producten en goederen die de wereldeconomie stimuleren op een naadloze manier te leveren. Door gebruik te maken van de sterke punten van mensen met kennis, bewezen processen en wereldwijde technologie, helpen we onze klanten om slimmer, niet harder, te werken. Als een van ’s werelds grootste derde partij logistiekleveranciers (3PL), bieden wij een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten voor meer dan 130.000 klanten en 71.000 contractvervoerders via ons geïntegreerde netwerk van 280 kantoren en meer dan 14.000 werknemers. Daarnaast dragen ons bedrijf, onze stichting en onze werknemers jaarlijks miljoenen dollars bij aan verschillende organisaties. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) bevindt zich in Eden Prairie, Minn., en het bedrijf is sinds 1997 beursgenoteerd aan de NASDAQ. Bezoek voor meer informatie http://www.chrobinson.com of bekijk onze bedrijfsvideo.

Over TMC, een afdeling van C.H. Robinson

Wereldwijde voorraadketens worden steeds complexer. Bedrijven hebben de nieuwste technologie en branche-expertise nodig om de concurrentie voor te blijven. Bij TMC, een afdeling van C.H. Robinson, begrijpen we wat voorraadketens sneller, robuuster en efficiënter maakt. Als leider in wereldwijd logistiekbeheer, combineren we branche-expertise met ons wereldwijde technologieplatform, Navisphere®, om de meeste complexe voorraadketens ter wereld te ondersteunen. Onze logistiekexperts zijn gevestigd in zes Control Tower®locaties overal ter wereld: Amsterdam, Chicago, Mumbai, São Paulo, Shanghai en Wrocław. Dit Control Tower-netwerk, ondersteund door ons technologieplatform, verbindt onze klanten met hun leveranciers en voorraadketenpartners. Onze klanten maken optimaal gebruik van deze capaciteiten om hun logistiek te beheren in meer dan 170 landen in alle vormen van vervoer. Ga voor meer informatie naar www.mytmc.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C.H. Robinson
Kylie Crull, 952-683-3508(o)
Communications Specialist
952-232-8027(m)
Kylie.Crull@chrobinson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr