10:44 uur 11-09-2017

Bullhorn International verwerft Connexys om haar uitbreiding naar vasteland van Europa van extra impuls te voorzien

Acquisitie biedt klanten meer wereldwijde middelen en investeringen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Bullhorn®, het cloud computing bedrijf dat detacherings- en wervingsorganisaties helpt hun activiteiten te transformeren, heeft vandaag aangekondigd dat Bullhorn International de onderneming Connexys, een toonaangevende leverancier van wervingsoplossingen voor het vasteland van Europa, heeft verworven. Connexys’s vlaggenschip productaanbod is een Applicant Tracking System (ATS) dat op het Salesforce-platform is gebouwd. De oplossingen ervan worden momenteel gebruikt door 300 klanten en 20.000 wervingsprofessionals in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Connexys zal helpen de voortdurende investeringen van Bullhorn in Europa te versnellen, en de oprichters van Connexys zullen toetreden tot het EMEA-leiderschapsteam van Bullhorn. De voorwaarden van de transactie worden niet bekendgemaakt.

Voor de klanten van Connexys heeft de overname een enorm voordeel. De wervingsexpertise, de geschiedenis van succesvolle overnames, de inzet voor een geweldige klantervaring en de financiële kracht van Bullhorn zullen Connexys voorzien van de middelen en de strategische focus om nieuwe en bestaande klanten op de Europese markt te ondersteunen. Bullhorn zal regelmatig functies en upgrades blijven lanceren voor de producten van Connexys om te profiteren van de groei en het momentum dat het bedrijf in heel Europa heeft opgebouwd.

Connexys is een toonaangevende onafhankelijke softwareverkoper (Independent Software Vendor, ISV) op basis van Salesforce in Noord-Europa. Naast het eigen platform zal Bullhorn de bestaande oplossingen van Connexys, waaronder het Salesforce-aanbod, op de Europese markt brengen en verkopen. Bullhorn maakt ook gebruik van de acquisitie om de investeringen in de ontwikkeling van het bekroonde Bullhorn-platform uit te breiden dat in de afgelopen 18 jaar de groei van de onderneming over de hele wereld heeft gestimuleerd. Het samengaan van Bullhorn en Connexys zal zorgen voor een hoger serviceniveau, met name op het vasteland van Europa, en voor extra middelen voor platforminvesteringen voor klanten die gebruik maken van het aanbod van de gecombineerde entiteiten.

“In de afgelopen paar jaar,” stelde Peter Linas, International Managing Director van Bullhorn, “hebben we Gijs en het team bij Connexys leren kennen en we zijn enorm verheugd om de krachten te bundelen. Ze hebben ongelooflijk werk verricht door hun aanbod te vergroten en geweldige service te bieden. We zijn toegewijd aan het voortbouwen op hun succes om de best mogelijke ervaring te leveren aan wervingsprofessionals in Europa. Ik geloof oprecht dat met onze gecombineerde teams en de gedeelde waarde van klantgerichtheid, Bullhorn een gewoonweg ongeëvenaarde kwaliteit van dienstverlening en technologie zal bieden aan het vasteland van Europa en de rest van de wereld.”

“We zijn erg enthousiast om deel uit te maken van het Bullhorn-team,” aldus Gijs van Heijst, CEO van Connexys. “Het is in strategisch opzicht en qua cultuur een geweldige match. Ik ben ervan overtuigd dat we kunnen blijven doorgaan met onze missie van succes met klanten en in staat zullen zijn om de beste wervingstechnologie te blijven leveren aan onze klanten wereldwijd.”

Over Bullhorn
Bullhorn is de wereldwijde leider in CRM- en bedrijfsvoeringssoftware voor de wervingsindustrie. Meer dan 7.000 bedrijven voor de werving en selectie van personeel vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om de verkoop te stimuleren, relaties op te bouwen en hun wervingsprocessen van begin tot eind te beheren. Bullhorn heeft het hoofdkantoor in Boston, met kantoren over de hele wereld, en heeft wereldwijd meer dan 600 mensen in dienst. Het bedrijf wordt geleid door de oprichter en ondersteund door Vista Equity Partners. Ga voor meer informatie naar www.bullhorn.com of volg @Bullhorn op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bullhorn
Vinda Souza, 617-951-4319
Vice President, Marketing Communications
vsouza@bullhorn.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr