13:36 uur 08-09-2017

Edgewater Networks lanceert nieuwe Intelligent Edge, gemaakt voor Skype for Business

EdgeMarc Skype for Business Edition Intelligent Edge voldoet aan alle tekVizion certificeringstesten voor Skype for Business

SAN JOSE, Californië–(BUSINESS WIRE)–Edgewater Networks, een marktleider in het verzorgen van realtime communicatiediensten voor serviceproviders, heeft de lancering van de EdgeMarc Skype for Business Edition Intelligent Edge, EdgeMarc 7301, aangekondigd. De nieuwe Skype for Business verificatie voegt aan het erfgoed van 15 jaar Edgewater Networks de ondersteuning toe van SIP-trunks en gehoste telefoniesystemen voor een aantal van de meest toonaangevende telefonieaanbieders ter wereld.

“Nu de vraag naar Microsoft Skype for Business toeneemt, wisten we dat we een onafhankelijke verificatie nodig hadden voor de EdgeMarc-lijn van Intelligent Edge-oplossingen”, zei Jennifer Kidd, directeur Business Development bij Edgewater Networks. “Het voldoen aan de onafhankelijke testen van tekVizion bewijst dat EdgeMarc Skype for Business Edition Intelligent Edge in staat is om beveiliging te bieden voor SIP-verkeer, spraakkwaliteitscontrole en prioritering van kwaliteit van dienstverlening in Skype for Business omgevingen.”

“De 7301 biedt de functionaliteit en wisselwerking die vereist is als onderdeel van ons aanbod van managed services”, zegt Christopher Ready, Directeur Professional Services bij de Everest Communication Group. “Het biedt onze klanten met een lokale Skype for Business omgeving een betaalbare SBC-verbinding naar de SIP-leverancier van hun keuze, in de wetenschap dat het veilig is.”

Met ondersteuning voor tot 500 gelijktijdige gesprekken is de EdgeMarc Skype for Business Intelligent Edge ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven. En met het EdgeView Service Control Center, voor het beheren van deze intelligente edges, zijn netwerkbeheerders in staat om op afstand netwerkproblemen die een negatieve invloed hebben op VoIP-gesprekskwaliteit te identificeren en op te lossen. Dit brengt de totale kosten omlaag, verlaagt de termijn voor het oplossen van problemen en verbetert de eindgebruikerservaring.

Over Edgewater Networks

Edgewater Networks, dat is opgericht in oktober 2002, is een marktleider voor realtime communicatiediensten voor serviceproviders met onze Network Edge Orchestration-oplossing. Network Edge Orchestration is Edgewater Networks’ Hybrid Cloud/edge benadering voor beveiliging, service quality management en analyse.

Het bedrijf helpt klanten intelligentie te leveren aan de rand van het netwerk met het Network Edge Orchestration-platform. Dit omvat onder meer het EdgeView Service Control CenterIntelligent Edge Solutions en het QuickConnect -certificeringsprogramma.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Edgewater Networks
John Macario
Sr. Directeur Marketing
jmacario@edgewaternetworks.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr