16:55 uur 07-09-2017

Digi Communications N.V. publiceert presentatie voor beleggers op bedrijfswebsite

BOEKAREST, Roemenië–(BUSINESS WIRE)– Digi Communications N.V. informeert aandeelhouders en investeerders dat zijn presentatie voor beleggers beschikbaar is op de bedrijfswebsite (www.digi-communications.ro), in de sectie Investor Relations/ Investor Presentations. De presentaties bevatten tabellen over de financiën en updates over het bedrijf en bedrijfsactiviteiten.

Voor details over het huidige rapport dient u naar de officiële website van Digi te gaan: http://investors.rcs-rds.ro en www.digi-communications.ro.

 

 

Digi Communications N.V. Announces the Publishing of an Investors’ Presentation on the Company’s Website

BUCHAREST, Romania–(BUSINESS WIRE)– Digi Communications N.V. informs the shareholders and investors that an Investor’s presentation is available on the company’s website (www.digi-communications.ro), at Investor Relations section/Investors presentations. The presentation includes financial charts, business and operational up-dates.

For details regarding the current report, please access the official websites designated of Digi: http://investors.rcs-rds.ro and www.digi-communications.ro.

About Digi Communications NV

Digi is the parent holding company of RCS & RDS, a leading provider of pay TV and telecommunications services in Romania and Hungary. In addition, RCS & RDS provides mobile services as an MVNO to the large Romanian communities living in Spain and Italy.

Contacts

For Digi Communications NV
Serghei Bulgac
Phone no: +4031 400 4444
ipo.relations@digi-communicat ions.ro
investor.relations@rcs-rds.ro

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr