12:40 uur 06-09-2017

OCP kondigt datum cijferpresentatie tweede kwartaal en eerste halfjaar aan

CASABLANCA, Marokko–(BUSINESS WIRE)– OCP S.A., internationaal toonaangevend in de kunstmestindustrie, publiceert zijn cijfers voor het tweede kwartaal en eerste halfjaar van 2017 op dinsdag 12 september 2017. De informatie is via het portaal OCP Intralinks vanaf 09.00 uur (EDT)/14.00 uur (Marokkaanse tijd) in te zien voor houders van obligaties van het bedrijf, gekwalificeerde institutionele inkopers, beursanalisten en marktmakers .

De directie van OCP geeft op 12 september 2017 om 10.00 uur (EDT)/ 15.00 uur (Marrokaanse tijd) een conference call om de cijfers van het tweede kwartaal en eerste halfjaar van 2017 te bespreken met houders van obligaties van het bedrijf, gekwalificeerde institutionele inkopers, beursanalisten en marktmakers.

 

 

OCP Announces Date of Second Quarter and First Half 2017 Earnings

CASABLANCA, Morocco–(BUSINESS WIRE)– OCP S.A. (“OCP” or the “Company”), a global leader in the fertilizer industry, will release its second quarter and first half 2017 results on Tuesday, September 12, 2017. The results will be available to holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers on the OCP Intralinks portal from 9 a.m. EDT and 2 p.m. Morocco/London time.

OCP senior management will host a conference call to discuss second quarter and first half 2017 results at 10 a.m. EDT and 3 p.m. Morocco/London time on Tuesday, September 12, 2017 for holders of the Company’s bonds, qualified institutional buyers, securities analysts and market makers.

Eligible parties that have not already registered for access to the Intralinks portal may do so by contacting the Investor Relations Department by emailing g.laraki@ocpgroup.ma.

About OCP

OCP is the largest phosphate producer in the world and a leading global fertilizer player, backed by almost a century’s production history. OCP has exclusive access to the largest phosphate rock reserve base in the world. It is one of the lowest cost producers of phosphate rock in the industry and has become a leading player in production and trade volumes across the phosphate value chain. OCP employs approximately 23,000 people and contributes to regional development through its mining and fertilizer operations, and through its sustainability program.

For more information visit: www.ocpgroup.ma.

Contacts

OCP – Investor Relations
Ghita Laraki, +212 522 924 183
g.laraki@ocpgroup.ma

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr