14:08 uur 06-09-2017

Nuvias benoemd als pan-EMEA-distributeur voor Juniper Networks

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Nuvias is benoemd als pan-EMEA-distributeur voor het volledige assortiment van hoogwaardige netwerk-, beveiligings-, datacenter- en cloudoplossingen van Juniper Networks. Hoogwaardig distributiebedrijf Nuvias zal de voortgezette groeiplannen van Juniper voor EMEA ondersteunen, met name in het midden- en grootzakelijke markt segment.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170906005162/nl/

Paul Eccleston, Nuvias (Photo: Business Wire)Paul Eccleston, Nuvias (Photo: Business Wire)

Nuvias heeft samen met Juniper een volledig ontwikkelings- en acceleratieprogramma voor channelpartners ontwikkeld dat een aanvulling is op het bestaande channelprogramma van Juniper. Het zal technische, verkoop- en marketingopleiding aanbieden om de zakelijke kansen in groeimarkten zoals Cloud, Internet of Things (IoT) en Software Defined Networking (SDN) – gebieden waar Juniper ook investeert – te optimaliseren.

Nuvias zal samenwerken met Juniper om de belangrijkste verticale markten en geografische gebieden voor partners te identificeren en hen te voorzien van de vaardigheden om de datacenters van hun klanten te transformeren tot de volgende generatie netwerk- en beveiligingsplatforms van Juniper. Nuvias zal zich richten op partnerwerving, accreditatie en verkoopmogelijkheden en voorzien in toegevoegde waarde zoals solution events, training, lead generatie en campagnematerialen.

“Nuvias is enthousiast over dit nieuwe partnership met Juniper, een pionier op het gebied van netwerkinnovatie, -prestaties en -beveiliging. De kracht van onze inzet zal worden getoond door een toewijding aan mogelijkheden, diensten en oplossingen voor partners die voor nieuwe kansen en zakelijke mogelijkheden kunnen zorgen,” aldus Paul Eccleston, CEO of Nuvias.

“Wij voorzien partners van de nodige vaardigheden om zelfstandig kansen te kunnen volgen, extra inkomsten te genereren en innovatieve diensten aan hun klanten te leveren. Juniper investeert in partners die voor nieuwe zakelijke mogelijkheden zorgen en deze overeenkomst biedt een fantastische kans voor de channel.”

Hoogwaardige netwerkautomatisering, SDN en intelligente, door software bepaalde beveiliging zullen een sleutelrol spelen in de strategieën voor digitale transformatie van organisaties. Samen zullen Juniper Networks en Nuvias partners helpen hun voordeel te doen door te groeien.

“We zijn verheugd om samen te werken met Nuvias. De sterke punten van dit bedrijf in netwerk- en beveiligingsdistributie die voor meerwaarde zorgt, sluit perfect aan bij onze strategische focus en oplossingsportfolio,” stelde Kristian Kerr, hoofd Channel, Alliances & Commercial, EMEA, Juniper Networks. “Nuvias’ benadering weerspiegelt het dynamische IT-landschap, terwijl het tegelijk de hoogste niveaus van capaciteit, accreditatie, verkoop, marketing, diensten en operationele uitmuntendheid levert aan de partners van Juniper in de EMEA-regio.”

Over de Nuvias Groep

Nuvias Groep is het bedrijf dat in geheel EMEA kwalitatief hoogwaardig distribueert en internationale gespecialiseerde distributie in de ICT herdefinieert.Het bedrijf heeft een platform gecreëerd voor de levering van consistente, hoogwaardige, en op dienstverlening gerichte voorstellen voor oplossingen in geheel EMEA. Hiermee kunnen partners en leveranciers worden voorzien van uitzonderlijke zakelijke ondersteuning voor klanten en wordt hiermee de nieuwe norm in de markt werkelijkheid.

De portfolio van de Group bestaat uit een uitgebreide reeks ICT-oplossingen gericht op drie gebieden: Cyber Security (voortgekomen uit het voormalige Wick Hill); Advanced Networking, (voortgekomen uit het voormalige Zycko) en Unified Communications (voortgekomen uit het voormalige SIPHON). In juli 2017 heeft Nuvia DCB, de distributeur en beveiligingsspecialist uit de Benelux, toegevoegd aan de Groep. Al de vier onderscheiden bedrijven hebben bewezen ervaring in het leveren van innovatieve technologische oplossingen van fabrikanten van wereldklasse en leveren marktgroei voor leveranciers en klanten. De Groep telt 21 regionale kantoren in heel EMEA en bedient ook andere landen via deze kantoren. De omzet is meer dan US $ 350 miljoen.

EINDE

Neem voor meer persinformatie of een foto van Paul Eccleston of Kristian Kerr contact op met Annabelle Brown.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nuvias Group
Annabelle Brown
+44 (0)1326 318212
e-mail pr@nuvias.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr