12:42 uur 06-09-2017

Drake Star Partners opent kantoor in San Francisco

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– De wereldwijde investeringsbank Drake Star Partners die zich focust op de Technologie-, Media- en Communicatiesector (TMC) heeft vandaag de opening van haar nieuwe kantoor in San Francisco aangekondigd. Mark Bradt, die onlangs is toegetreden tot Drake Star, is de eerste partner van de firma die zich in de Bay Area vestigt. In lijn met de wereldwijde groeistrategie van de onderneming is deze laatste kantooropening verder bewijs van de internationaal uitbreidende aanwezigheid van Drake Star Partners in prominente technologische markten. San Francisco is het tiende kantoor van Drake Star en is een toevoeging aan de bestaande vestigingen in New York, Londen, Parijs, München, Los Angeles, Berlijn, Amsterdam, Genève en Tokyo.

De opening van het kantoor aan 650 California Street in San Francisco luidt een nieuwe fase in voor de expansie van de onderneming binnen de grootste technologiehub ter wereld. Drake Star’s diepgaande begrip van het lokale landschap is hierbij een grote troef die het bedrijf al in staat stelt om op actieve wijze internationale deals voor fondsen en bedrijven die gevestigd zijn in de Bay Area aan de man te brengen, terwijl ze ook tegelijkertijd lokale projecten op wereldwijde schaal kunnen uitvoeren.

Mark Bradt, partner bij Drake Star Partners, merkte op: “Ik ben verheugd om toe te treden tot een internationaal bedrijf dat zo’n sterke focus biedt op het gebied van technologie, media en communicatie. De reactie van de markt op de groei- en waardepropositie van Drake Star als een volledig geïntegreerde, op technologie gerichte investeringsbank is zeer indrukwekkend. Ik voel me bevoorrecht om de activiteiten van het bedrijf in San Francisco aan te sturen en kijk uit naar een verdieping van de relaties met investeerders en bedrijven in de lokale markt.”

Gregory Bedrosian, Managing Partner en Co-CEO bij Drake Star Partners, voegde eraan toe: “We zijn erg ingenomen met het feit dat Mark Bradt zich bij het team heeft gevoegd en ons nieuwe kantoor in San Francisco leidt. Mark brengt niet alleen meer dan 16 jaar ervaring op het gebied van M&A- en Corporate Finance-transacties voor klanten over de hele wereld met zich mee, maar ook een waardevol netwerk van relaties uit de Bay Area en cruciale lokale kennis. Mark is goed gepositioneerd om ons San Francisco-kantoor te runnen en heeft al de kans gehad om gebruik te maken van onze unieke grensoverschrijdende expertise voor het sluiten van deals die worden verwezenlijkt door onze sectorgerichte dealteams uit verschillende landen.

Marc Deschamps, Managing Partner en Co-CEO bij Drake Star Partners, vervolgde: “De lancering van ons kantoor in San Francisco is zonder twijfel een bewijs van vertrouwen dat volgens ons wordt ondersteund door onze diepgaande vakkundigheid en gevestigde grensoverschrijdende mogelijkheden voor het sluiten van deals. De locatie van deze kantooropening is geen toeval, aangezien het een belangrijke stap onderstreept in de strategie van Drake Star: de verbreding van onze wereldwijde dekking aan de Amerikaanse westkust (naast ons kantoor in L.A.) en de koppeling van deze dekking aan onze sterke aanwezigheid aan de oostkust en in heel Europa. Het kantoor biedt niet alleen meer toegang tot toonaangevende beleggers en verwervers uit de Bay Area en breidt zo onze internationale activiteiten uit, maar voorziet ook in onze gedifferentieerde M&A-diensten voor lokale techbedrijven die aan het groeien zijn en in de middenmarkt.”

Voordat hij bij Drake Star Partners werkzaam werd, was Mark Bradt een Director in de TMT (technologie)-beleggingsbankpraktijk van Houlihan Lokey, gevestigd in het kantoor van de onderneming in San Francisco, en was hij eerder ook lid van de Europese Corporate Finance-praktijk van de onderneming in Londen. Hij heeft een aantal andere functies in technologiegerichte investeringsbankgroepen bekleed, met name bij ArchPoint Partners en J.P. Morgan Chase. Mark Bradt heeft een Master in Finance van de London Business School, een MBA van de Thunderbird School of Global Management en een Bachelor in Finance van de California Polytechnic State University in San Luis Obispo, CA.

Over Drake Star Partners

Drake Star Partners is een wereldwijde investeringsbank die zich focust op de Technologie-, Media- en Communicatiesector (TMC) met kantoren in New York, London, Parijs, München, San Francisco, Los Angeles, Berlijn, Amsterdam, Geneve en Tokyo. Het bedrijf richt zich op M&A en Corporate Finance voor zijn internationale klanten. Drake Star Partners heeft sinds 2004 meer dan 300 transacties afgerond, waarvan er 70% grensoverschrijdend zijn.

Drake Star Partners is de merknaam voor de wereldwijde investeringsbank Drake Star Partners Limited en zijn dochter- en gelieerde ondernemingen. In de Verenigde Staten worden alle effecten verhandeld door Drake Star Securities LLC. In de Verenigde Staten wordt Drake Star Partners gereguleerd door FINRA en is het lid van SIPC. © 2016 Drake Star Partners.

www.drakestar.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Drake Star Partners
Mark Bradt
mark.bradt@drakestar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr