16:01 uur 05-09-2017

Dockers® lanceert “Always On” – een internationaal creatief platform voor leiders in khaki

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–  Dockers® heeft vandaag de lancering van zijn nieuwe merkplatform “Always On” aangekondigd. De internationale campagne is tot stand gekomen in samenwerking met FCB West en verschijnt in september. Het creativiteitsplatform Always On inspireert mannen overal op voorbereid te zijn. Van de eerste date tot een verpletterend sollicitatiegesprek – Dockers® stoomt mannen klaar voor momenten die hun het dierbaarst zijn. De najaarscampagne introduceert de Dockers ® Smart 360 Flex Khakis – een nieuwe collectie met innovatieve, viervoudige flex-to-stretch voor maximaal comfort.

“Always On is ontwikkeld als idee voor de lange duur. Het inspireert mannen en geeft Dockers® een vernieuws elan, door loyale liefhebbers van het merk samen te brengen met nieuwe fans over de hele wereld”, zei Karen Riley Grant, internationaal vicepresident voor Dockers®.

 

The Dockers® Brand Launches “Always On” – A Global Creative Platform from the Leaders in Khaki

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– The Dockers ® brand announced today the launch of its new brand platform “Always On,” a global campaign developed in collaboration with FCB West, which will appear in September. The “Always On” creative platform inspires men to be ready for anything. From landing a first date to nailing a job interview, Dockers ® helps guys prepare for moments that matter most. The fall campaign introduces Dockers ® Smart 360 Flex Khakis – a new collection with innovative four-way flex to stretch horizontally and vertically, delivering maximum comfort.

“Developed as a long lasting idea, the ‘Always On’ campaign is set to inspire men, and reinvigorate the Dockers ® brand by connecting with loyalists and new fans around the world,” said Karen Riley-Grant, Global VP of Marketing for the Dockers ® brand.

With 30 years of experience, Dockers ® is obsessed with two things: what guys want and making great khakis. This campaign aims to celebrate the brand’s enduring legacy and the men they have dressed since 1986.

“Not so long ago, Dockers ® defined the khaki category. FCB West’s collaboration with the amazing Dockers ® team has led to a strategic and creative platform that will relaunch the brand and – with great new products – once again make Dockers ® the go-to khaki for modern men,” said Joe Oh, CEO and President, FCB West.

The campaign was shot by FCB West Group Creative Director, Mike Long, and Photographer Matthew Comer. It evokes a sense of undeniable confidence and self-assurance with the underlying wittiness the brand is known for.

Social and digital are central to the campaign and will be the emphasis as it rolls out. The campaign will launch on TV, cinema and digital, globally.

About the Dockers ® brand:

The Dockers ® brand has been the authority in khaki pants for more than 30 years and continues to be America’s favorite khaki, offering a wide range of apparel and accessories with no compromises in quality. Dockers ® is a division of Levi Strauss & Co. and available worldwide in 60 countries.

About FCB Global & FCB West With a legacy spanning over 90 years in San Francisco, FCB West has helped build some of the world’s most iconic brands for blue-chip clients like Levi’s, Clorox, Smokey Bear and Ghirardelli.

Contacts

Media:
Jimmy Everett
Director, Global PR and Engagement
jeverett2@levi.com
or
LaForce, PR
Dockers@laforce.nyc
or
FCB, PR
Brandon Cooke
Brandon.Cooke@fcb.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr