17:28 uur 04-09-2017

Starr Companies benoemt Laura Owen als hoofd van de afdeling Accident& Health

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Starr Companies heeft vandaag de benoeming bekendgemaakt van Laura Owen als hoofd van de afdeling Accident & Health. Laura werkt vanuit ons kantoor in Londen, Verenigd Koninkrijk en is verantwoordelijk voor al onze Londense marktactiviteiten en voor de groei en uitbreiding binnen de Europese markten waar plaatselijke kantoren aanwezig zijn.

“Laura heeft uitgebreide ervaring op de ongevallen- en zorgverzekeringsmarkt en heeft gewerkt bij twee bekende syndicaten van Lloyd’s,” aldus Colin Buchanan, hoofd van de afdeling International Casualty. Colin vervolgt: “Haar ervaring zal goed van pas komen bij de ontwikkeling van nieuwe kanalen en relaties, met name met het oog op onze groei in Europa.”

Over Starr Companies

Starr Companies (Starr) is de wereldwijde marktnaam van de operationele assurantie- en reishulpbedrijven en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de beleggingsactiviteiten van C.V. Starr & Co., Inc. en haar dochterondernemingen. Starr is een vooraanstaande organisatie op het gebied van assurantie en belegging met vestigingen op vijf continenten. Door middel van haar operationele bedrijfsonderdelen biedt Starr vastgoed-, ongevallen- en zorgverzekeringsproducten, alsmede gespecialiseerde dekking voor de luchtvaart, zeevaart, energie en buitengewone ongevallen. Aan elk van de volgende verzekeringsdochters is door A.M. Best de beoordeling “A” (Excellent) toegekend: Starr Indemnity & Liability Company, Starr Surplus Lines Insurance Company, Starr Syndicate Limited at Lloyd’s of London, Starr International Insurance (Asia) Ltd. en Starr Insurance & Reinsurance Limited.

Meer informatie: www.starrcompanies.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Starr Companies
Paula Negro, 212-884-0561
Directeur Content, Communications en Media Relations
paula.negro@starrcompanies.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr