11:19 uur 04-09-2017

Ergon – Update Orkaan Harvey

JACKSON, Mississippi, V.S.–(BUSINESS WIRE)– De bedrijfsactiviteiten in Ergons nafteenzuurraffinaderij in Vicksburg, Mississippi, en de paraffine-raffinaderij in Newell, West Virginia, zijn niet getroffen door orkaan Harvey. Aangezien de exportterminal van de onderneming in Houston tijdelijk gesloten is kunnen kleine vertragingen in het schipprogramma verwacht worden. Dit zou echter geen negatieve gevolgen moeten hebben voor Ergons vermogen om tijdig aan internationale klanten te kunnen leveren.

Ergon zal de situatie nauwlettend blijven volgen en klanten op de hoogte houden van eventuele veranderingen.

Over Ergon, Inc.

Ergon, Inc., is een particulier bedrijf gevestigd in Jackson, Mississippi, met bedrijfsactiviteiten in zes hoofdsegmenten: Raffinage en marketing, asfalt en emulsies, transport en terminals, olie en gas, vastgoed, en corporate en overig.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ergon Communicatie
Cathy Pendleton, 601-933-3531
cathy.pendleton@ergon.com
ergon.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr