17:55 uur 01-09-2017

Digi Communications N.V. kondigt update over onderzoek Roemeense Nationale Anticorruptiedienst aan

BOEKAREST, Roemenië–(BUSINESS WIRE)–  In het kader van een onderzoek van de Roemeense Nationale Anticorruptiedienst (DNA), waarover we de markt en investeerders op de hoogte hebben gesteld via de prospectus van 26 april 2017 voor een aandelenemissie, de aanvullende prospectus van 8 mei 2017 en daaropvolgende publicaties,  laten we u weten dat de rechtbank krachtens het vonnis van het hof van beroep van Boekarest het door de DNA ingestelde gerechtelijke toezicht op de heer Ioan Bendei (vicevoorzitter van de raad van bestuur van RCS & RDS S.A. – een dochteronderneming van het bedrijf) definitief heeft ingetrokken, waardoor de op 7 juni 2017 door de DNA opgelegde verplichtingen en restricties met betrekking tot communicatie niet langer gelden.

 

 

Digi Communications N.V. Announces the Publishing of an Update to the Investigation by the Romanian National Anti-Corruption Directorate

BUCHAREST, Romania–(BUSINESS WIRE)– In connection with the investigation triggered by the Romanian National Anti-Corruption Directorate (“ DNA”), which we have previously disclosed to the market and to our investors in the initial public offering prospectus dated 26 April 2017, in the supplemental prospectus dated 8 May 2017 (together, the “Prospectus”), as well as in the subsequent public reports, we inform you that, based on the decision published by the Bucharest Court of Appel on the official website of the judicial courts in Romania, on 31 August 2017, the court decided by final ruling to revoke the judicial control measure imposed by the DNA with respect to Mr. Ioan Bendei (Vice-president of the Board of Directors of RCS & RDS S.A. – the Company’s subsidiary), with the consequence that the obligations and the communication restrictions imposed by the DNA on 7 June 2017 are no longer applicable.

For details regarding the current report, please access the official websites designated of Digi: http://investors.rcs-rds.ro and www.digi-communications.ro.

About Digi Communications NV

Digi is the parent holding company of RCS & RDS, a leading provider of pay TV and telecommunications services in Romania and Hungary. In addition, RCS & RDS provides mobile services as an MVNO to the large Romanian communities living in Spain and Italy.

Contacts

For Digi Communications NV
Serghei Bulgac
Phone no: +4031 400 4444
ipo.relations@digi-communicat ions.ro
investor.relations@rcs-rds.ro

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr