13:57 uur 01-09-2017

C.H. Robinson benoemt Lucas Faase tot financieel directeur, Europa

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– C.H. Robinson heeft vandaag bekend gemaakt dat Lucas Faase is toegetreden als lid van het uitvoerend management team in de functie van financieel directeur voor Europa. Faase vervangt Wim Feys, die in 2007 financieel directeur voor Europa werd. Feys zal een belangrijke rol blijven spelen in het Europese uitvoerend management team in een nieuwe rol als regionaal directeur van het Iberisch schiereiland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170901005117/nl/

C.H. Robinson appoints Lucas Faase as Finance Director, Europe (Photo: Lucas Faase, C.H. Robinson)C.H. Robinson appoints Lucas Faase as Finance Director, Europe (Photo: Lucas Faase, C.H. Robinson)

Faase heeft 22 jaar ervaring, met een achtergrond in zeer competitieve internationale markten in de sectoren branded FMCG, business-to-business, voedingsservice, en toeleveringsketens. Faase komt bij C.H. Robinson van FrieslandCampina, waar hij de functie bekleedde van globale directeur corporate controlling. Hij heeft in de loop der tijd ook verschillende financiële leidinggevende functies gehad binnen FrieslandCampina en Sara Lee.

“De kennis, expertise en ervaring die Lucas inbrengt voor C.H. Robinson versterkt ons uitvoerende team nog meer,” zei Andrew Clarke, CFO, C.H. Robinson. “Zowel Lucas’ benoeming als Wim’s promotie zullen het leiderschap van onze organisatie consolideren en zijn een bewijs van de uitstekende carrièrekansen die een baan bij C.H. Robinson kunnen bieden.”

Onder Feys’ financiële leiding groeide C.H. Robinson zijn aanwezigheid in Europa uit door agressieve organische groei, evenals door overnames waaronder Apreo Logistics in 2012.

“Wim is een gerespecteerd leider in alle afdelingen in Europa, en ik ben blij om hem als onderdeel van ons team te houden in het kader van een nieuwe uitdaging voor zijn carrière,” zei Jeroen Eijsink, President Europa, C.H. Robinson. “Tegelijkertijd ben ik blij dat Lucas zich aansluit bij ons team om onze doelen te verwezenlijken. Lucas zijn rijke ervaring is cruciaal in onze toekomstige plannen en bij het uitvoeren van onze strategie.”

“Ik ben erg enthousiast om de financiële functie in Europa bij C.H. Robinson te gaan leiden. Ik heb het privilege om bij een goed ontwikkelde organisatie aan de slag te gaan, en ondersteun hun plannen,” zei Faase. “Ik ben klaar om de financiële discipline en leiderschap te brengen die nodig is om door te kunnen groeien.”

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het versnellen van de wereldwijde handel om de wereldeconomie te stimuleren. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze mensen, processen en technologie, helpen we onze klanten om slimmer te werken, niet harder. Als een van ‘s werelds grootste derdenlogistiekleveranciers (3PL) bieden wij via ons wereldwijde netwerk een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten. C.H. Robinson behoort tot de vooraanstaande wegtransport- en vrachtexpediteurs in Europa, met een dynamisch netwerk van kantoren in de hele regio. Onze teamleden in Europa zijn meertalig, ervaren in het opbouwen van relaties en gericht op het helpen van onze klanten. De onderneming, onze Stichting en onze werknemers dragen jaarlijks bij aan een verscheidenheid aan organisaties wereldwijd. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, VS, en het bedrijf is beursgenoteerd aan de NASDAQ. Ga voor meer informatie naar  http://www.chrobinson.com of bekijk onze  bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

C.H. Robinson
Marianne Myburgh, +31.205.170.206
Marketing Manager
Marianne.myburgh@chrobinson.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr