15:28 uur 31-08-2017

Maak kennis met Sanbot Nano, een AI-robot voor het huishouden

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– QIHAN heeft vandaag op IFA 2017 Sanbot Nano onthuld. Deze huishoudelijk assistent is uitgerust met Alexa Voice Service van Amazon. De intelligente, vanuit de cloud aangestuurde robot bouwt voort op het succes van QIHAN in ‘robotics-as-a-service’ en bevat spraakfuncties via Alexa, maar stuurt ook het huishouden aan en houdt toezicht op afstand. Daarmee voorziet de robot huishoudens overal ter wereld van een centraal punt voor beheer en beveiliging. Sanbot Nano werkt momenteel in het Engels of Duits en is vanaf oktober verkrijgbaar voor 2.800 dollar.

 

Introducing Sanbot Nano, an AI Robot for the Home

BERLIN–(BUSINESS WIRE)– Today at IFA 2017, QIHAN Technology Company (QIHAN) introduced Sanbot Nano, a home assistant robot equipped with Amazon’s Alexa Voice Service. Building on QIHAN’s success in delivering “robotics-as-a-service” solutions, the intelligent, cloud-enabled robot features voice capabilities via Alexa, smart home control and remote monitoring capabilities, delivering centralized management and security to households around the world. Sanbot Nano currently supports English and German languages and will available for purchase starting in October for $2,800.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20170830005264/en/

QIHAN introduces Sanbot Nano at IFA 2017. (Photo: QIHAN Technology Co. Ltd.)QIHAN introduces Sanbot Nano at IFA 2017. (Photo: QIHAN Technology Co. Ltd.)

“The world is captivated by the emergence of robotic developments and we’re constantly challenging ourselves to making the most amazing robot experiences possible,” said Ryan Wu, CMO, QIHAN. “With Sanbot Elf’s breakthrough growth in the retail, hospitality, public service and government industries, we are excited to introduce a robot for the home. Sanbot Nano’s customized capabilities will make every family feel like they have a personal assistant.”

Sanbot Nano stands at 2.7 feet tall and is equipped with over 50 sensors to avoid objects in its way, recognize voices and know when someone enters the room. Sanbot Nano is also equipped with advanced features for the home, including:

  • Voice Capabilities: Through Amazon’s Alexa Voice Service, Sanbot Nano can order pizza, request a car, track fitness stats, control the TV, play music from today’s leading streaming providers and more.
  • Smart Home Control: Sanbot Nano pairs with smart home devices from the world’s most popular connected home brands, enabling families to control lights, thermostats and home appliances.
  • Remote Monitoring: QIHAN’s mobile Q-Link App allows families to live-stream video and control Sanbot Nano from anywhere in the world.

In addition to Sanbot Nano’s new voice capabilities and smart home control features, the new mini robot inherits many popular features from QIHAN’s Sanbot Elf including the Android SDK, Sanbot App Store and automatic charging.

Sanbot Nano demos will be available during IFA 2017, located at the Messe Center – Berlin ExpoCenter City, Hall 7.1A, Booth: 101.

For more information about QIHAN’s Sanbot Nano, please visit: http://en.sanbot.com/nano.html.

About QIHAN Technology Co. Ltd.

Headquartered in Shenzhen, China and founded in 2006, QIHAN Technology Co. Ltd. is a company focused on innovations in robotics, artificial intelligence (AI), and data analysis. Its proprietary solutions, QIHAN Cloud, Sanbot, and Q-Link, utilize next-generation robotics and artificial intelligent (AI) technologies to help improve the lives of its customers.

Contacts

Racepoint Global
Steven Burk
sburk@racepointglobal.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr