10:01 uur 30-08-2017

Andersen Tax& Legal voegt locatie toe in Querétaro, Mexico

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Andersen Global kondigt vol trots een nieuwe aanwezigheid aan via de uitbreiding van Andersen Tax & Legal in Mexico naar Querétaro, een industriële stad ten noorden van Mexico City. Andersen Tax & Legal in Mexico heeft nu kantoren op drie locaties in Mexico, inclusief Mexico City en Guadalajara. Andersen Tax & Legal in Mexico is in juni 2015 als bedrijf onderdeel geworden van Andersen Global.

“De toevoeging van Miguel Trejo als de leidende partner in Querétaro doet ons veel plezier”, zei José Luis Montes, Office Managing Partner voor Andersen Tax & Legal in Mexico. “Miguel heeft diepe kennis van verrekenprijzen, internationale belastingwetgeving en financiële accounting. De toevoeging van het team in Querétaro versterkt onze capaciteiten in deze regio en zorgt ervoor dat we klanten wereldwijd op een naadloze manier kunnen blijven helpen.”

Miguel merkte op: “We zijn zeer enthousiast over de nieuwe locatie en de mogelijkheden die deze met zich meebrengt. De locatie in Querétaro geeft ons de mogelijkheid om onze klanten een breder aanbod internationale diensten aan te bieden, en we zijn van plan om onze groei in de nabije toekomst voort te zetten.”

Als een van de snelst groeiende staten in Mexico, is Querétaro een belangrijke locatie vanwege de industrie en de toestroom van bedrijven. Het team in Querétaro is gespecialiseerd in verrekenprijzen en zal de focus uitbreiden naar douanerechten en internationale handel. Andersen Tax & Legal in Mexico blijft diepe belastingkennis leveren via vele verschillende diensten, inclusief internationale belastingwetgeving, verrekenprijzen, bedrijfsbelasting en buitenlandse handel.

“De toevoeging van de locatie in Querétaro is een indicatie van het succes van ons team in Mexico en onze groeiende capaciteiten in deze regio”, merkt Mark Vorsatz, CEO van Andersen Tax in de VS, op. “We staan op punt om in de toekomst aanzienlijke groei voor Latijns Amerika te bewerkstelligen.”

Andersen Global heeft wereldwijd een aanwezigheid op 70 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende kantoren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Megan Tsuei, 415-764-2700

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr