18:06 uur 25-08-2017

Kasper Madsen benoemd tot CEO Viking Malt

LAHTI, Finland–(BUSINESS WIRE)– De raad van bestuur van Viking Malt heeft Kasper Madsen (geboren in 1961) verkozen tot nieuwe CEO en algemeen directeur van de Viking Malt Group. Hij treedt op 1 september 2017 aan bij Viking Malt.

Hij is opgeleid tot meesterbrouwer en scheikundig ingenieur en heeft een bachelor in economie. Voor zijn komst naar Viking Malt werkte Kasper Madsen bij Hilding Anders, Orkla, Consulting Group en Carlsberg, waar hij 25 jaar in dienst was.

 

 

Kasper Madsen Selected as Viking Malt CEO

LAHTI, Finland–(BUSINESS WIRE)– The Board of Viking Malt has selected Kasper Madsen (born 1961) as a new CEO / Managing Director of the Viking Malt Group. He will start in Viking Malt 1.9.2017.

This Smart News Release features multimedia. View the full release here: http://www.businesswire.com/news/home/20170825005019/en/

The Board of Viking Malt has selected Kasper Madsen (born 1961) as a new CEO / Managing Director of ... The Board of Viking Malt has selected Kasper Madsen (born 1961) as a new CEO / Managing Director of the Viking Malt Group. He will start in Viking Malt 1.9.2017. Viking malt is the leading supplier of malt to breweries in Northern Europe and one of the global market leaders in supplying special malts to breweries and distilleries. (Photo: Business Wire)

He is educated Master Brewer, Chemical Engineer and Bachelor in Economics. Before joining Viking Malt Kasper Madsen has worked in Hilding Anders, Orkla, Boston Consulting Group and 25 years in Carlsberg.

Current Managing Director of Viking Malt Group Antti Orkola will continue as a senior advisor for Viking Malt Group until his retirement 1.2.2018.

Viking Malt as a company

Viking malt is the leading supplier of malt to breweries in Northern Europe and one of the global market leaders in supplying special malts to breweries and distilleries.

Viking Malt is a Finnish private company, owned by Polttimo Oy (62,5%) and Lantmännen ek för (37,5 %), with headquarters in Lahti and operations in Finland, Sweden, Denmark, Poland and Lithuania. The Viking Malt Group turnover is around 220 MEUR.

Viking Malt home market is the Baltic Sea area, and having a strong foothold in the export market outside Europe, such as Asia, Latin America and Africa.

Contacts

Polttimo Oy
Pär-Gustaf Relander
Chair and CEO
+358 50 552 3955
par-gustaf.relander@polttimo.com< /a>
or
Anne Sointu
CFO
+358 40 760 0017
anne.sointu@vikingmalt.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr