13:30 uur 23-08-2017

Cloud Lending Solutions kondigt laatste uitgave software voor de leasing- en activafinancieringsindustrie aan

SAN MATEO, Californië–(BUSINESS WIRE)– Cloud Lending Solutions, marktleider op het gebied van cloudgebaseerde leasingsoftware, heeft grote vooruitgang bekendgemaakt bij de eigen end-to-end leasingoplossing, CL Lease™ voor zelf gefinancierde verhuurders, extern gefinancierde leases en captives. CL Lease™ is speciaal ontworpen voor het bieden van een klantgecentreerde, cloudgebaseerde leaseserviceapplicatie, die verhuurders de mogelijkheid geeft om het leasen van apparatuur op effectieve wijze af te handelen.

Doordat werkzaamheden worden geautomatiseerd, zorgt CL Lease op effectieve wijze voor het beheer en bijhouden van meerdere activa in een schema, en wordt uw beschikkingsproces voor de activa eveneens beheerd (beslaglegging, en retouren). Het volledig uitbreidbare integratieplatform werkt samen met incassobureaus, deurwaarders, apparatuurverkopers, en dealers. CL Lease kan automatisch tarieven toepassen, belastingen berekenen, en betalingen en verzamelen via ACH en creditcards.

Recent economisch onderzoek naar de apparatuurleasing en financieringsindustrie geeft aan dat de verwachting is dat de investering in apparatuur en leasingsoftware in 2017 met 3,6% zal groeien. De investeringverwachtingen voor de meeste uitrustingsverticals blijven groeien in 2017, waarbij het leasingvolume op de lange termijn met 10 tot 12 leasingverticals zal groeien, en het recente momentum in de eerste helft van 2017 is versneld met 8 tot 12 verticals. (1)

Cloud Lending Solutions heeft samen met de eigen leasingklanten een uitermate gefocuste leasingfunctieset ontworpen, wat resulteert in de samenkomst van meer dan 45 bekende grote productvorderingen en honderden kleinere updates in de wereldwijde leasingindustrie. Een korte lijst van de vorderingen is:

  • Criteriagebaseerde scorekaarten – scorekaartevaluaties bestaande uit meerdere partijen met verschillende juridische entiteitstypes. Verhuurders kunnen verschillende scorekaarten toewijzen aan verschillende juridische entiteitstypes en verschillende scorekaarten evalueren voor zakelijk ten opzichte van individuen. Scorekaartevaluaties bestaan uit verschillende partijen met verschillende onderpandtypes. In dit scenario kunnen financiële instellingen verschillende scorekaarten toewijzen aan verschillende onderpandtypewaarden.
  • Financieel overzicht-analyse – geeft verhuurders de mogelijkheid om financiën te verspreiden en elektronisch op te slaan, inclusief balansen, inkomensverklaringen, en kasstroomoverzichten, evenals het configureren van berekeningen en financiële ratio’s ter ondersteuning van financiële analyse. CL Lease geeft financiële instellingen vanuit aanpasbare overzichtsberekeningen de mogelijkheid om financiële overzichten aan te passen met op maat gemaakte velden en financiële overzichtsinformatie te genereren, zoals kasstroom. Gebruikers krijgen eveneens de mogelijkheid om financiële overzichten in te voeren, genereren en analyseren voor meerdere rapportageperiodes.
  • Meerdere bedrijven, meerdere valuta – ondersteuning voor het beheren van meerdere bedrijven binnen dezelfde CL Lease-implementatie. Zeer nuttig voor bedrijven die binnen meerdere landen en jurisdicties actief zijn: CL Lease ondersteunt lokale regionale specificaties en kan leases beheren langs meerdere landsgrenzen.
  • Ondersteuning kredietrisico – uitgebreid om verhuurders de mogelijkheid te geven om directe risico’s te berekenen, direct voorgesteld risico, indirect risico en indirect voorgestelde risicoberekeningen voor kredietrelaties, evenals het krijgen van dagelijkse updates over de risico’s voor kredietrelaties. CL Lease stelt gebruikers ook in staat om op aanvraag risicoberekeningen bij te werken.
  • Functie-updates – Extra updates zijn: Herstructurering contracten, schuldlooptijd, delinquentiebeheer, activa bijhouden, financiering van meerdere stuks apparatuur, cashbeheer, rapportage en dashboards.

“Met de doorlopende groei van de apparatuurleasingmarkt, geeft onze laatste versie van CL Lease verhuurders de mogelijkheid om werkzaamheden te stroomlijnen, de klantervaring te verbeteren, effectief gebruik te maken van een partnerecosysteem en te zorgen voor duurzame inkomstengroei”, zei Snehal Fulzele, medeoprichter en CEO van Cloud Lending Solutions. “De vraag van klanten naar geïntegreerde oplossingen is de basis van ons werk. Verhuurders kunnen nu een breder aanbod aan leases introduceren en beheren tegen een fractie van de traditionele kosten.”

Aanvullende bronnen:

Over Cloud Lending Solutions

Een leidend cloudgebaseerd bedrijf voor financiële diensten, dat het contact van de globale kredietgemeenschap met hun kredietnemers verbetert door de kredietervaring te transformeren. Gebouwd op Salesforce, wereldwijd het #1 CRM, is Cloud Lending Solutions de enige end-to-end krediet- en leasingsoftware specifiek ontworpen om het gehele kredietproces te vereenvoudigen en digitaliseren; van afsluiting, acceptatie, servicing, tot betalingen, door een enkel dossiersysteem te creëren voor kredietoperaties. Met kantoren in San Mateo, Londen, Sydney, en Bangalore, bezoek Cloud Lending Solutions op: www.cloudlendinginc.com.

(1) ELFA 2017 Survey http://www.leasefoundation.org/Products/2017ECOOUTQ3.pdf

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cloud Lending Solutions
William Wagner, 650-279-0325
william@cloudlendinginc.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is. Check out our twitter: @NewsNovumpr