10:22 uur 17-08-2017

Maxion Wheels demonstreert toonaangevende stalen wielen voor commerciële voertuigen tijdens COMTRANS 2017

KONIGSWINTER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Maxion Wheels, de grootste wielfabrikant ter wereld, heeft vandaag de deelname aangekondigd aan de tweejaarlijkse COMTRANS / 17 International Commercial Vehicle Show in Moskou, Rusland, van 4 tot 9 september 2017 in hal 15, stand 15-432.

Klanten en bezoekers van de Maxion Wheels-stand hebben de kans om meer informatie te krijgen over de ultramoderne stalen wielen voor commerciële voertuigen. Deze zijn voor meer dan 100 jaar de basis geweest voor het succes van wereldwijde originele apparatuurfabrikanten. Een van de belangrijkste producten die tentoon wordt gesteld is het nieuwe 8,5” x 24” wiel voor toepassingen met tubeless banden in Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Het wiel weegt 15 procent minder dan het wiel uit de vorige generatie, waardoor de levensduur van de band wordt verlengd en brandstof efficiënter wordt verbruikt.

OVER MAXION WHEELS

Maxion Wheels, een afdeling van IOCHPE-MAXION S.A., is een toonaangevende wielfabrikant voor personenwagens, lichte vrachtwagens, commerciële vrachtwagens en trailers. Het bedrijf produceert eveneens wielen voor landbouw- en militaire voertuigen, evenals andere terreintoepassingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in de productie van wielen en 10.000 werknemers wereldwijd, is Maxion de grootste wielfabrikant ter wereld, die bijna 60 miljoen wielen produceert per jaar. Het bedrijf bedient de wereldwijde OEM-klanten vanuit 28 locaties in 15 landen op vijf continenten, en heeft ultramoderne technische centra in Amerika, Europa en Azië. Bezoek voor meer informatie de website van Maxion Wheels viawww.maxionwheels.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Maxion Wheels
Colleen Hanley
Global Director, Marketing and Communications
Tel: +1 (734) 737-5204
Mobiel: +1 (248) 916-2477
Email: colleen.hanley@maxionwheels.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr