11:20 uur 16-08-2017

Rahi Systems brengt innovatieve in-row koeleenheden op de markt

FREMONT, Californië–(BUSINESS WIRE)– Rahi Systems heeft de beschikbaarheid bekend gemaakt van nieuwe in-row koeleenheden die maximale prestaties leveren op een klein oppervlak. Ontwikkeld voor middelgrote tot grote datacenter omgevingen, hebben de units een innovatief design dat drie keer meer efficiëntie levert dan andere in-row koelingsproducten op de markt.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: http://www.businesswire.com/news/home/20170816005409/nl/

In-Row Cooling Units are available in condensate water, chilled water and DX air-and-water cooled co ... In-Row Cooling Units are available in condensate water, chilled water and DX air-and-water cooled configurations to meet a wide range of needs. (Photo: Business Wire)

De in-row koelingunits zijn beschikbaar in breedtes van 600mm en 900mm met de capaciteit om meer dan 100kW van IT-apparatuur te koelen. Hun 1200mm diepte maakt ze compatibel met cabinets die vandaag in high-intensity datacenters worden gebruikt.

“Bij het ontwerpen van dit product heeft ons engineeringteam gelet op de vorm en fit van het product en het gemak van installatie. Onze in-row koelingunits kunnen in minder dan een dag worden geïnstalleerd en bieden een uniform aanzicht in het datacenter,” zei Paul Weber, VP of Engineering. “We hebben alleen componenten van de hoogste kwaliteit gebruikt om de best mogelijke prestatie voor onze klanten te behalen.”

De in-row koelingunits zijn beschikbaar in configuraties voor condensaatwater, watergekoeld en DX lucht- en watergekoeld, om tegemoet te komen aan diverse behoeftes. Ze omvatten een muur van 18 elektronisch gecontroleerde ventilatoren met variabele snelheid, die uniform luchtstroom door datacenters drijven. Redundante enkele- en driefase automatische transferswitches, hot-swappable ventilatoren en het vermogen om te blijven werken bij verminderde capaciteit in het geval van een waterkoeler- of compressorfout maken de units uiterst betrouwbaar.

Een intuïtief touchscreen interface met Flex Management software die gebruik maakt van machine learning in artificiële intelligentie om koelingscapaciteit te beheren en balanceren overeenkomstig verschuivingen in de IT werklast. Met het intelligente controlepaneel kunnen meerdere units samenwerken om hun efficiëntie te maximaliseren.

“Onze globale aanwezigheid stelt ons in staat deze producten in meerdere regio’s te leveren. Met ons team van partners en mechanische ingenieurs, bieden we klanten snelle installatie en post-sales onderhoudsdiensten,” zei Marcus Doran, GM voor Rahi Europe.

De in-row koelingunits zijn nu algemeen beschikbaar en worden op de markt gebracht onder Rahi’s merk Enconnex. Rahi Systems heeft reeds vier grote implementaties bij klanten achter de rug met zijn portfolio van in-row koelingproducten.

Over Rahi Systems

Rahi Systems levert oplossingen en diensten die de kosten, prestaties, schaalbaarheid, beheersbaarheid en efficiëntie van moderne datacenters optimaliseren. Opgericht in 2012 door ondernemers met een diep inzicht in de behoeften en uitdagingen van dienstverleners, overheidsinstellingen en bedrijven, is het bedrijf gegroeid door een oplossingsgerichte benadering, uitstekende support en een cultuur van klantensucces. Rahi heeft zijn hoofdkantoor in Fremont, Californië, en heeft kantoren in India, Hong Kong, Singapore, China, Japan, Ierland, Turkije, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Australië.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rahi Systems
Alison Kedzior, +1 510-651-2205
Director of Marketing
alison@rahisystems.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr